2016 Tatilleri Çalışanların Yüzünü Güldürecek

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

2016 senesinde bayram tatilleri çalışanların yüzünü güldürecek. Türkiye’nin önde gelen çevrimiçi uçak bileti sitelerinden birinin Seyahat Planı Araştırması’na göre bu sene değişik zaman 5 gün izin alabilen çalışanlar, 29 gün detaylı uzunlukta tatil yapabilecek.

2016 senesinde milli bayramların fazlası hafta sonuna denk gelecek, ama dini bayramların ikisi de hafta içi olacak. Analist Tuğba Hacıbayramoğlu, bu sene değişik zaman 5 gün izin alabilen çalışanların 29 gün detaylı uzunlukta tatil yapabileceğini söyledi.

ERKEN REZERVASYONLA UCUZ TATİL İMKANLARI

Özellikle erken rezervasyon ve erken alınan uçak biletleriyle çalışanların oldukça ekonomik bir tatil yapabileceğini bildiren Hacıbayramoğlu, “2016 senesi resmi tatillerde yüz güldürmüyor, ama dini bayramların ikisi de bol tatil fırsatı sunuyor. Her iki dini bayramda da 1’er gün izin alarak 9’ar gün tatil uygulamak mümkün” dedi.

MİLLİ BAYRAMLARIN ÇOĞU HAFTA SONUNA DENK GELİYOR

Bu sene 23 Nisan ve 1 Mayıs tatilleri hafta sonuna denk geliyor. 19 Mayıs tatilinin ise Perşembe gününe denk geldiğini, bundan dolayı Cuma günü yani 1 gün izin alarak 4 gün tatil yapılabileceğini bildiren Hacıbayramoğlu, “Bu tatiller amacıyla şuandan uçak bileti alırsanız, Bodrum, Antalya, İzmir gibi tatil yörelerine gidiş dönüş 100 TL’ye bilet bulmak mümkün” ifadelerini kullandı.

2016-tatilleri-calisanlarin-yuzunu-guldurecek-8032915_x_5758_o[1]

RAMAZAN BAYRAMI VE KURBAN BAYRAMLARINDA DOKUZAR GÜN TATİL FIRSATI

Araştırmalarına göre Ramazan ve Kurban bayramlarında dokuzar gün tatil fırsatı olduğunu aktaran Analisti Tuğba Hacıbayramoğlu, “2016 senesinde Ramazan Bayramı da 9 gün tatil olabilir. Çünkü 4 Temmuz Arife günü Pazartesi’ye denk düşüyor ve bu hallerde genelde köprü olarak tatil ilan ediliyor. Eğer öyle olmasa bile, Pazartesi yarım gün ve Cuma 1 günlük izinle, 9 günlük tatil yapılabilir. 30 Ağustos Zafer Bayramı ise Salı günü. Pazartesi günü bir gün izin alarak, tekrar hafta sonuyla eş güdümlü 4 günlük izne çıkmak mümkün.

2016-tatilleri-calisanlarin-yuzunu-guldurecek-8032915_2978_m[1]

Bu sene Kurban Bayramı da 9 gün tatil olacak gibi. Çünkü Kurban Bayramı’nın birinci günü 12 Eylül Pazartesi gününe denk düşüyor. 16 Eylül Cuma günü, 1 günlük izin alarak tekrar 9 günlük tatile çıkılabilir. Eylül ayının son senelerde fazla sıcak geçti, hala denize girmek amacıyla şık bir tatil alternatifi olacak. Seyahat Planı tablomuzdan bu senenin tatillerini oldukça detaylı görüp ona göre uygulama yapmanızı tavsiye ediyoruz” dedi.

GALERİ
REKLAMLAR
GÜZELLER GALERİSİ
REKLAMLAR