4 Bin Lira Maaşlı Sözleşmeli Er Alınacak

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

Kara Kuvvetleri Komutanlığı, eksper asker ihtiyacını karşılamak amacıyla 2 bin 300 ile 4 bin TL arasında maaş olanağı ile sözleşmeli er alacak. İzmir ve etraf illerden sözleşmeli er olmak isteyenlerin her hafta çarşamba günü şahsen Bornova’daki 57. Topçu Tugayı’na başvurmaları istendi.

MÜRACAT ADRESİ

Kara Kuvvetleri Komutanlığı yapısında eksper asker ihtiyacını karşılamak üzere sözleşmeli er alınacağı açıklandı. İzmir ve etraf illerden sözleşmeli er olmak isteyenlerin her hafta çarşamba günü şahsen Bornova’daki 57’nci Topçu Tugayı’na başvurmaları istendi. Askerlik hizmetine başlamamış, askerlik hizmetini tamamlamamış ya da askerlik hizmetini erbaş ya da er şeklinde tamamlayanlar ile başka müracaat şartlarını taşıyan adayların bu imkanlardan yararlanabileceği bildirildi.

devlet-4-bin-lira-maasla-personel-alacak_x_8045938_3331_z1[1]

ADAYLARDAN İSTENEN BELGELER

Ayrıca adayların, Bornova 57’nci Topçu Tugayı’na müracaat ederek dilekçe doldurması, nüfus cüzdanının aslı ile 2 fotokopisi, son mezun olunan okula ait diplomanın aslı ve bir fotokopisi, askerlik hizmetini bitiren adayların terhis belgesinin aslı ve fotokopisi, vesikalık 12 fotoğrafı, adli sicil kaydı ile emniyet soruşturması ve arşiv incelemesi formu doldurması gerektiği kaydedildi. Adayların sözleşmeli er şeklinde atandığı birliğe göre ilk vazife senesinde ortalama 2 bin 300 ile 4 bin TL arasında maaş alacağı belirtildi.

ARANAN ŞARTLAR

Adayların, müracaatının kabul edilmeleri durumunda, ön sıhhat muayenesi ve fiziki yeterlilik sınavından atlattıktan sonra, neticeleri www.kkk.tsk.tr adresinden öğrenebileceği bildirildi. Sözleşmeli erlerin Kara Kuvvetleri Komutanlığı yapısında Türkiye’nin değişik noktalarındaki birliklerde vazifelendirilecekleri vurgulandı. Adaylar, konuyla alakalı ayrıntılı verileri www.kkk.tsk.tr internet adresinden ya da 0 232 388 63 90 ve 388 10 09 (Dahili 1200) numaralı telefonlardan alabilecek.

GALERİ
REKLAMLAR
GÜZELLER GALERİSİ
REKLAMLAR