4’ü Yerli 9 Film Vizyona Girecek

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

Türkiye sinemalarında bu hafta 4’ü yerli 9 film vizyona girecek.

Avni Kütükoğlu’nun yönetmekte olduğu ve Vural Çelik, Çiğdem Suyolcu, Gürol Güngör ile Hakan Türkşen’in oynadığı “Beni de Götür”, izleyiciyle buluşacak.

Hayatının akışını eline alamayan kadınların dramına yoğunlaşan film, istemediği bir yaşamı yaşam sürdürmek mecburiyetinde kalan bir genç kızın yaşamından kesitler sunuyor.

– “Yola Çıkmak”

Ruhi Sarı, Ozan Bilen, İrem Altuğ ile Aysan Sümercan’ın oynadığı filmin yönetmenliğini Evren Erdem yaptı.

Paralel şeklinde bahsedilen iki hikayenin Konya’da bir otelde kesiştiği dram türündeki filmin ilk sunumu 2014 Adana Altın Koza Film Festivali’nde yapılmıştı.

– “Şeytan-ı Racim 2: İfrit”

Murat Toktamışoğlu’nun yönetmekte olduğu filmde Firuze Gamze Aksu, Derya Deniz Değirmenci, Emre Kılıç ile Lara Çelebi gibi isimler oynuyor.

Bir devam filmi bulunan “Şeytan-ı Racim 2: İfrit”, ilk filmde ana karakter bulunan Bakırcı Mehmet Hoca kimliğindeki İblis’in öyküsünü ve intikamını devam ettiriyor.

– “Olur İnşallah”

Tolga Baş’ın yönetmekte olduğu ve başrolünde Çetin Altay, Arzu Yanardağ, Mesut Yar, Ayhan Rüzgar ve Sümer Tilmaç’ın oynadığı film, gülünç meraklılarının ilgini çekmeye aday.

Çekimleri Antalya’nın Yaylaalan Köyü’nde yapılan film, ulusal bir televizyon projesi amacıyla uğraşan bir belediye başkanı ve yanındaki kurul ile yöre halkı arasında geride bıraktığımız komik hadiseleri mevzu alıyor.

– “Ölümsüz Aşk”

Yönetmenliğini Lee Tbulunand Krieger’in üstlendiği filmin oyuncu kadrosunda Blake Lively, Michiel Huisman, Ellen Burstyn ve Harrison Ford yer alıyor.

Geçirdiği bir kaza neticesi senelerce hiç yaşlanmayan ve 29 yaşında kalan bir kadının, yaşamını karmaşıklığa iten genç bir adamla tanışmasını mevzu alan film kısacası şöyle:

“Neredeyse 80 senedir 29 yaşında kalmayı başaran Adaline Bowman (Blake Lively), münzevi bir yaşam sürüyor, sırrını meydana çıkarabilecek hiç kimseyle çok yakınlaşmıyordu. Tesadüfen karizmatik yardımsever Ellis Jones’la (Michiel Huisman) tanışması yaşama ve aşka duyduğu tutkuyu tekrar tetikler. Ellis’in anne babasıyla (Harrison Ford ve Kathy Baker) geçirdiği bir hafta sonu, gerçeğin meydana çıkması tehlikesi yaratınca, Adaline, yaşamını edebiyete dek değiştirecek bir karar verir.”

– “Saint Laurent”

Jalil Lespert’in yönetmenliğinde çekilen film, Laurence Benaim’in kitabından Jacques Fieschi, Jalil Lespert ve Marie-Pierre Huster yönünden beyazperdeye uyarlandı. Başrol Yves Saint Laurent’i ise Pierre Niney canlandırıyor.

Biyografi türündeki filmde, ünlü Fransız moda dizaynırı Yves Saint Laurent’in kariyerinin en parlak devresi bulunan 1967’den 1976’ya kadar geride bıraktığımız sürede yaşam sürdürdükleri izlenebilecek.

– “Ruhlar Bölgesi Bölüm 3”

Leigh Whannell’in yönetmekte olduğu ve Dermot Mulroney, Stefanie Scott, Angus Sampson ile Leigh Whannell’in oynadığı “Ruhlar Bölgesi: Bölüm 3”, korku ve stres sahneleriyle ilgi çekiyor.

Serinin üçüncü bölümü, izleyicileri tekrar ölüm ardından alem bulunan “Öte”ye götürerek, Elise Rainier’ın (Lin Shaye) genç bir kadını, amacıylae girmiş şeytandan kurtarmak amacıyla o bölgeye yaptığı yürekli yolculuğu işliyor.

Yeni seride hikaye, Lambert ailesinin “Ruhlar Bölgesi” ve “Ruhlar Bölgesi: Bölüm 2″deki mücadelesinden ve Elise’in “Öte”nin ruhlarıyla savaşlarından seneler öncesini ele alıyor.

– “Hayat Kitabı”

Haftanın animasyon türündeki yapımlarından “Hayat Kitabı”, Manolo ismindeki genç bir adamın, en büyük korkularını barındıran üç fantastik dünyada geride bıraktığımız maceralarını anlatıyor.

Jorge R. Gutierrez’in yönetmekte olduğu filmin seslendirmelerini Diego Luna, Zoe Saldana, Channing Tatum ile Ron Perlman yaptı.

Romandan uyarlanan “Hayat Kitabı”, kitaba göre ilerlemeyen bir peri masalından oluşuyor.

– “Marnie Oradayken”

Bir İngiliz çocuk kitabı klasiği bulunan “Marnie Oradayken”, iki ufak ve yalnız kızın arasında filizlenen arkadaşlığı mevzu alıyor.

HiRomasa Yonebayashi’nin yönetmekte olduğu animasyon türündeki filmin seslendirmeleri Sara Takatsuki, Kasumi Arimura, Nanako Matsushima ile Susumu Terajima’ya ait.

GALERİ
REKLAMLAR
GÜZELLER GALERİSİ
REKLAMLAR