Acun Ilıcalı Show Tv’den Ayrılıyor mu?

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

Show Tv ile anlaşması bulunan ve Survivor, O Ses Türkiye, Yetenek Sizsiniz Türkiye, Yok Böyle Dans gibi yarışmalarla Show Tv’de yayın yapan Acun Ilıcalı Show Tv ile yollarını ayırıyor. Show Tv’den alacağı olan ve yaklaşık 70-80 bölümlük alacağını alamamış olan Acun Ilıcalı Show Tv ile yolları ayırıyor. Bu haber alan 4 büyük kanal ise hemen Acun Ilıcalı ile anlaşmak üzere çalışmalara başladı. Acun Ilıcalı’nın peşinde olan 4 büyük kanal ATV, Kanal D, Star ve Fox Tv olarak belirtildi.

1996 yılında çalışmaya başladı ve Televole ile Show TV’de tanıştığı Acun Ilıcalı uzun yıllardır çalıştığı Show Tv’den ayrılmak zorunda kaldı. Acun Medya ekibinin giderlerini karşılamak üzere Show Tv’den alacaklı olduğunu ve bunları alamadığı için Show Tv’den ayrılmak zorunda olduğu öğrenilen Acun Ilıcalı yeni bir kanalla anlaşmak üzere olduğuda iddia edildi. Yeni kanal henüz belli olmasada geçtiğimiz günlerde önemli bir kanalla yemek yediği ve bu konuda konuştuğu söyleniyor.

Acun Ilıcalı’nın hangi kanalı seçeceğini dair iddialar yavaş yavaş netlik kazanmayada başladı. Atv ve Star arasında kararsız kalan Acun Ilıcalı Atv yöneticisiyle samimi olmasına rağmen Star’ın teklifine sıcak baktığı ve Star Tv ile anlaşmak üzere olduğuda iddialar arasında. Dev bir ekibe sahip olan Acun Ilıcalı ekip arkadaşlarının ve Acun Medya’nın tüm çalışanlarını düşündüğü söyleniyor. Acun Ilıcalı’nın Show Tv’den ayrılmasının ardından Show Tv’nin kötü durumda olduğu ve Acun Ilıcalı’nın yapmış olduğu Survivor, O Ses Türkiye, Yetenek Sizsiniz Türkiye, Yok Böyle Dans programlarında bitmesiyle daha kötü duruma gelebileceği konuşuluyor.

GALERİ
REKLAMLAR
GÜZELLER GALERİSİ
REKLAMLAR