Ağustos Altın Fiyatları

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

Ağustos ayında altın ne olacak? sorusunun cevabı bu yazımızda yer alacak. Geçtiğimiz günlerde altınla ilgili iddialar ortaya atılırken, altın bugün dahada düştü. Talebin az olması altında düşüşe neden oluyor. Altın neden sürekli düşüyor, bir ileri 2 geri gidiyor. Çünkü, altın talebi az olduğu gibi dünyada yaşanan ekonomik krizlerde altın fiyatlarını etkiliyor.

Ağustos Altın Fiyatları Ne Olacak?

Sevindirici haber şu ki Ağustos ayında altın fiyatları yükselecek. Tabi bu yatırımcıyı sevindirecek bir haber altın üzerinden borçlananları üzebilir. Ağustos ayında altın neden yükselebilir? Altın ağustos ayında Hindistan, Çin gibi ülkelerin evlenme mevsimi olması ve bu aylarda altına yönelecek olan kişi sayısının fazla olması nedeniyle yükselebilir. Ağustos ortasında bir anda hızlı bir yükseliş beklediğimiz altın fiyatları eylül ayında da bu yükselişi sürdürecek.

Ağustos ayında altın fiyatları şu andaki fiyatların kat kat üstü olacağı ekonomistler tarafından düşünülürken, eylül ayında aynı ivmenin yukarı doğru devam etmesi bekleniyor. Sadece bu haberin bile altına olan talebi arttıracağı ve altın fiyatlarının belirtilen tarihten daha önce yükselebileceği düşünülüyor.

GALERİ
REKLAMLAR
GÜZELLER GALERİSİ
REKLAMLAR