AKREP Burcu 24 Temmuz 2015 Burç Yorumları

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

oglak-burcu-7-mart İletişim ve haberleşme trafiğinizin hareketli olacağı bir gün. Yeni projeler yapabilirsiniz ve fikirlerinizi etkileyici bir biçimde ortaya koyabilirsiniz. Alacağınız teklifler sizi harekete geçirecek fakat tedbirli davranmanız gerekiyor. Bu arada bazı korkularınız uyanabilir ancak sevdiklerinizin ilgisi ve yakınlarınızın desteğini aldığınız bir dönemdesiniz. Güçlü ve etkileyici kişiler ile işbirliği yapabilirsiniz ve güçlü kişilerin davranışlarından etkilenebilirsiniz. Böylece fikirlerinizi değiştirebilir ve kendinizi yenilemek için kuvvetli arzular duyabilirsiniz. Gelişmeler moralinizi yükseltecek.

Akrep Burcu Genel Durum

Aşk ilişkinizi ön planda tutacağınız bir gün geçirebilirsiniz. Sevdiğiniz kişi sürekli aklınızda olabilir. Kendisine daha da fazla açılmak isteyebilir, bu nedenle uzun bir konuşma gerçekleştirebilirsiniz.

Akrep Burcu Kariyer Durumu

Aşk ilişkinizi ön planda tutacağınız bir gün geçirebilirsiniz. Sevdiğiniz kişi sürekli aklınızda olabilir. Kendisine daha da fazla açılmak isteyebilir, bu nedenle uzun bir konuşma gerçekleştirebilirsiniz.
Akrep Burcu Hurriyet Yorumu

Yapabileceğiniz çok şey var, ama hangisinden başlayacağınıza karar vermelisiniz. Günlük burç Bildiklerinize ve en iyi yaptığınız şeylere bağlılığınız kontrollü olabilmenize yardım edecektir. Size sunacak çok fazla şeyi olmayan ortaklıklardan ve iş birliklerinden uzak durun. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Merkür ve Satürn arasında oluşan olumlu açı, uzun vadeli düşünmeyi kolaylaştırıyor ve bu anlamda daha faydalı adımlar atmamıza yardım ediyor olacak birkaç gün için. Yapacağımız planlarda garantiyi ön plana alabilir, tedbirli ilerlemek isteyebiliriz. Resmi işlerle uğraşmak, matematiksel ya da bilimsel konulara eğilmek, işlerde disiplini ön plana çıkartmak eğilimlerinin artacağı beş günün içindeyiz. Daha aklı selim düşünebilir, ciddi ve olgun görüntümüzle girişeceğimiz işlerde istediğimiz sonuçları alabilir veya işleri kolayca tamamlayabiliriz. İlişkilerimizi doğru kullanacağımız günler. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın… Niobe Aslı Temel
Akrep Burcu Milliyet Yorumu

Falınız:Sorumlu olduğunuz konularla ilgili kayıplar yaşayabilirsiniz. Elinizde olmayan nedenlerden kendinizi sıkışmış hissedebilirsiniz. Psikolojik olarak içinize yönelmek size iyi gelebilir. Endişe duyduğunuz konularla uğraşmak istemeyebilirsiniz. Sabah saatlerinde kendinizi çok daha kararsız hissedebilirsiniz. Tepkilerinizi çok sert ortaya koymamaya çalışın.
Akrep Burcu Sabah Yorumu

Bugün, karşılaşacağınız kişilerin donanımlı yapılarından olumlu etkiler alacaksınız. Dengenizi bozmamak adına, pozitif düşündüğünüz konularda taviz vermek istemeyebilirisiniz. Tartışmalardan uzak kalmanızda yarar var. İş konusunda daha sıkı bir disipline ihtiyacınız var unutmayın. Sabırlı olmaya devam ederseniz, kazanan siz olacaksınız.
Akrep Burcu Vatan Yorumu

Bugün size zararın ve yararın nereden geleceğini tespit etmekte zorlanabilirsiniz. Özellikle erkek figürleri ile iletişimde sıkıntı yaşama söz konusu olabilir. Söylediğiniz bazı sözler sonradan aleyhinize kullanılabilir.
Akrep Burcu Posta Yorumu

İlişki sorunlarınızla baş etmeye çalışabilirsiniz. Eşiniz veya sevgiliniz ile birbirinize karşı davranışlarınıza dikkat etmelisiniz. Bugünü hayatınızdaki en önemli kişi ile geçirin ve enerjinizi birlikte saçın. Yanlış anlamalara izin vermeyin.
Akrep Burcu Takvim Yorumu

Üzerinizde baskı yaratan konulara yaklaşımlarınızı gözden geçirerek bulacağınız alternatif yollar pek çok alanda daha hızlı ilerlemenize yardım edebilir.
Günlük burç yorumları. 23 Temmuz 2015 Perşembe Akrep Burcu Günlük Burç. Akrep burcu 23 Temmuz 2015 Perşembe günlük burç yorumu.

AKREP Burcu 24 Temmuz 2015 Yorumları,
24 Temmuz 2015 AKREP burcu yorumu,
2015-07-24 AKREP burcu yorumları

GALERİ
REKLAMLAR
GÜZELLER GALERİSİ
REKLAMLAR