AKREP Burcu 27 Temmuz 2015 Burç Yorumları

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

oglak-burcu-7-mart26 Temmuz 2015 Piyasa Akrep burcu günlük burç yorumları. Günlük burç yorumları bugün neler söylüyor? 26 Temmuz 2015 Piyasa günü Akrep burcu amacıyla nasıl geçecek? İşte burcunuza hususi günlük yorumuz ve gazetelerden derlenen günlük burç yorumları:

Sevgili Akrep, işlemiş süredan memnun değilsin. Yaptığın planların uygulanmaması karşılaştığın güçluklar engeller gün içerisinde olacak olanlar. Sabırlı olmalısınız. Belirgin somut neticeler istiyorsun ama her şeyin vakti var ve bu süre senin düşündüğün ya da planladığın süre olmayabilir.

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumları Hürriyet Yorumu

Bazı konularda dilediğinizi almanız ya da beklentilerinizin karşılanması güç olabilir. Günlük burç yorumları Ancak, birkaç gün sonra olanaklarınız farklılaşabilir ya da oldukça çok seçeneğiniz olduğunu görebilirsiniz. Günlük burcunuzu okurken, artan burcunuzun günlük yorumunu ilk evvel okumalısınız. Hepinize eğlenceli günler, sıhhat ve sevgi ile kalın… Niobe Aslı Temel
Akrep Burcu Günlük Burç Yorumları Milliyet Yorumu

Son sürelarda sizi uğraştıran pek çok hal olmuş olabilir. Akşam saatlerinde aradığınız desteği oldukça basit bulabilirsiniz.
Akrep Burcu Günlük Burç Yorumları Sabah Yorumu

Evinizle alakalı gerçekleştireceğiniz değişimleri meydana çıkarmadan evvel başkalarının da fikirlerini alma gereksinimi içerisinde olabilirsiniz. Şansınızı dilediğiniz gibi kullanabileceğiniz bir gün. Bazı ödemeleriniz amacıyla geç kalmak istemiyorsanız, fatura takiplerinizi sıkı yapmalısınız. Ccedil;alışma ve eğlence temponuzun yoğun oluşu yüzünden dinlenmeye çok az süre ayırıyorsunuz
Akrep Burcu Günlük Burç Yorumları Vatan Yorumu

Yapmaktan rahatsızlık duyduğunuz ve sizi strese sokan şeylerin sorumluluğunu lüzumsuz ölçülerde alıp kendinizi yıpratmayın bugün. Ya da yapar iken söylenmeyin… Olayı ve sizdeki yükünü abartmazsanız oldukça çok verim alacaksınız.
Akrep Burcu Günlük Burç Yorumları Radikal Yorumu

Gün içerisinde bulunduğunuz çevrelerde ve çift temaslarınızda oldukça çok agresif ve baskın bir tavırda görülebilirsiniz. Aile ve kurumlar başta olmak üzere çift ilişkilerde oldukça sakin yaklaşmayı seçim etmelisiniz.
Akrep Burcu Günlük Burç Yorumları Takvim Yorumu

Ziyaret etmeniz gereken insanları ihmal etmeyin. Buna denge getirmediğiniz prosese uzun süredir arkadaş olduğunuz insanların tepkisini alabilirsiniz.
26 Temmuz 2015 Piyasa Akrep burcu günlük burç yorumları. Günlük burç yorumunuz bugün neler söylüyor? 26 Temmuz 2015 Piyasa günü Akrep burcu amacıyla nasıl geçecek? Burcunuza hususi günlük yorumuz ve gazetelerden derlenen günlük burç yorumları.

GALERİ
REKLAMLAR
GÜZELLER GALERİSİ
REKLAMLAR