AKREP Burcu 28 Temmuz 2015 Burç Yorumları

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

oglak-burcu-7-mart27 Temmuz 2015 Pazartesi Akrep burcu günlük burç yorumları. Günlük burç yorumları bugün neler söylüyor? 27 Temmuz 2015 Pazartesi günü Akrep burcu için nasıl geçecek? İşte burcunuza özel günlük yorumuz ve gazetelerden derlenen günlük burç yorumları:

Sevgili Akrep, yapacağın hata sevdiğini kızdıracak ya da alınmasına neden olabilecek.düşünmeden hareket etmemelisin. Yine de anlaşmazlık olursa gururunu unut. Bencil davranma ve meseleyi en iyi şekilde kapatabilmek için uzlaşmacı davran ve ilk adımı kendin at. Böylece hatanı telafi edebilirsin.

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumları Hürriyet Yorumu

Bazı konularda istediğinizi almanız veya beklentilerinizin karşılanması zor olabilir. Günlük burç yorumları Ancak, birkaç gün sonra olanaklarınız farklılaşabilir veya daha fazla seçeneğiniz olduğunu görebilirsiniz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın… Niobe Aslı Temel
Akrep Burcu Günlük Burç Yorumları Milliyet Yorumu

Maddi kaynaklarınızla ilgili gelişmeler gündeminizi etkileyebilir. Parasal birikimlerinizi yönlendirmek isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda yeteneklerinizi kullanarak ilerleme kaydedeceğiniz zamanlardasınız. Başkalarından alacağınız desteklerle daha rahat ilerleyebileceksiniz. Kendinizi ifade etmek isteyebilirsiniz.
Akrep Burcu Günlük Burç Yorumları Sabah Yorumu

Girdiğiniz ortamlarda kendinizden emin tavırlarınız ve etkileyici cümlelerinizde arkanızda bir hayranlık ordusu bırakacaksınız. Biraz da, bunu bilerek yapacaksınız. Ccedil;ünkü şövalye ruhunuz ortaya çıkıyor.. Gireceğiniz ortamlarda tartışmalardan sakınmalısınız. Ccedil;evrenizdeki herkese bağırabilir ve çevrenizdekilere negatif yaklaşabilirsiniz.
Akrep Burcu Günlük Burç Yorumları Vatan Yorumu

Para kaybına müsait bir gün olacak. Elinizdekinin kıymetini bilin. Eğer bir şey satın alacaksanız neye ne kadar ücret ödediğinize mantıklı yaklaşmaya çalışın. Hiç değmeyecek bir şey için paranızı sokağa atma riskiniz var.
Akrep Burcu Günlük Burç Yorumları Radikal Yorumu

Bugün saat 01.43’de Aslan burcunda gerçekleşen ve etkisini üç gün önce ve üç gün sonra yoğun olarak hissettirecek olan yeni ay ile birlikte kariyer alanınız vurgulanırken, bu süreçte kariyerinizde yeni başlangıçlar yapmaya konsantre olabilir, kendi içinizde çalışmalarınız ve kariyer hedeflerinize daha fazla zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Mars’ın yeni aya karesi ile, aile büyükleri, kurumlar ve patronlarla ilişkilerinizde güç mücadelelerinden uzak durmanız gereken ve olası problemlerin size yansıyabileceği bir süreç sözkonusu iken, ilişkilerinizde ya hep ya hiç vurgusu ön plana çıkıyor olacak. Yeniay haftasında vereceğiniz kararlar, Satürn’ün Merkür ve Venüs ile yapacağı uyumlu görünümlerle desteklenirken, bu süreçte yabancı bir ülkeye gidebilir, yurtdışına yerleşmeyi düşünebilir, sizden uzak bir şehir veya ülkede olan birisi ile flört etmeye başlayabilir, basın yayın, müzik ve eğitim alanlarında daha çok para kazanabilir ve bunlardan faydalanabilir, hayatınıza katkısı olacak yeni eğitimler alabilirsiniz. Hafta genelinde ilişkilerinizde sorun olan konuları zorlamamak ve zamana bırakmak faydalıyken, sorunsuz devam eden ilişkilerde birçoğunuz bu süreçte evlenmeye karar verecek ve yalnız olanlarınız da yeni bir ilişkiye başlıyor olacaksınız.
Akrep Burcu Günlük Burç Yorumları Takvim Yorumu

Dayanışma içinde olmalısınız. Hislerinize ne kadar güvensenizde atlayabileceğiniz noktalar olabilir. Güvendiğiniz insanların fikirlerini alın.
27 Temmuz 2015 Pazartesi Akrep burcu günlük burç yorumları. Günlük burç yorumunuz bugün neler söylüyor? 27 Temmuz 2015 Pazartesi günü Akrep burcu için nasıl geçecek? Burcunuza özel günlük yorumuz ve gazetelerden derlenen günlük burç yorumları.

AKREP Burcu 28 Temmuz 2015 Yorumları,
28 Temmuz 2015 AKREP burcu yorumu,
2015-07-28 AKREP burcu yorumları

GALERİ
REKLAMLAR
GÜZELLER GALERİSİ
REKLAMLAR