Akustik Piramit Sünger

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

Akustik süngerler arasında yer alan akustik piramit süngerler, ses yalıtımında size yankı problemleri ile ilgili çözüm sunmakta olup stüdyo ve yankı problemleri yaşanılan alanlarda kullanılmaktadır. Akustik Piramit Sünger birlikte farklı bir sünger kullanmanız halinde yankı problemlerine de engel olabilirsiniz. Ses yankı problemleri kayıt yapan evlerinde veya stüdyolarda bu tip sorunlarla karşılaşmaktadır. Yankı problemlerine engel olmak adına açık hücreli süngerler kullanmanız gerekmektedir. Açık hücreli süngerler gözle gözlemlediğinizde süngerin üstünde noktalar halinde delikler yer almaktadır bu sayede bu tip süngerler içerisinde yer alan akustik hammaddeler sayesinde içerisinde sesleri parçalayarak geri dönüşüne engel olmaktadır. Fakat yalnızca yankı problemlerine engel olan ürünler sesin parçalandıktan sonra duvara çarpması ile birlikte sesin yan odalara veya yan dairelere sesin geçmesine sebep olmaktadır bu nedenle sesin yan dairelere geçişini engellemek için kapalı hücreli süngerler veya akustik ürünleri süngerlerin arkasında kullanmanız halinde iki soruna da engel olabilirsiniz.

Akustik ürünler arasında yer alan akustik bariyer veya akustik şilte gibi ürünler günümüzde ses geçişine engel olmak adına kullanılan ürünlerdir bu ürünlerle birlikte bulunduğunuz ortamın akustiğini sağlamanız adını bu ürünlerle birlikte Akustik Piramit Sünger kullanmanızı öneririz. Piramit süngerler üretim esnasında akustik değerler kazanılacak hammaddeler kullanılmadan daha uygun bütçede satan firmalar yer almaktadır dolayısıyla ürünleri satın alırken fiyat konusunda en uygununu temin etmek yerine satın alma öncesinde ürünlerin nasıl üretildiğini akustik değerlerini ses yankı problemlerini giderip gidermeyeceği hakkında satın alma öncesinde firma ile iletişime geçmenizi sizlere tavsiye ederiz. Akustik Piramit Sünger sıkça kullanılan ürünlerden birisidir satın alırken firma referanslarını müşteri yorumlarını gözden geçirmeyi unutmayın. Ses yalıtımında en önemli durum temin edeceğiniz ürünler ses yalıtımında size katkı sunmasıdır aksi halde duvarlarınızda bulaşık süngerinin şekil verilmiş halinde ürünler kullanmanızı önermeyiz.

Akustik yalıtımı günümüzde sıklıkla rastlanılan uygun bütçede de çözüm bulabileceğiniz bir yalıtım türüdür. Bildiğiniz üzere 2020 ile birlikte yeni yapılacak binalarda ses yalıtımı zorunlu hale getirildi bu sayede herhangi bir malzeme kullanmadan yeni yapılacak binalara taşıdığınızda bir ücret harcamaksızın bu konforu elde edebilirsiniz. Fakat genel olarak yapılacak binalarda ses geçişini engellemek adına ürünler kullanıp kaba görüntü gizlenmektedir bu nedenle ses yankı problemleri gibi problemler yankı engelleyici malzemeler kullanılmadığından dolayı sizin ekstra temin etmeniz gerekmektedir. Tercih esnasında sizlere Akustik Piramit Sünger kullanmanızı öneririz bahsettiğimiz üzere piramit yüzeyi sayesinde ve açık hücreleri sayesinde sesin süngere çarpıp içerisinde parçalanarak geri dönmesine engel olur.

Ses yalıtımı ile ilgili duvarlarınızda ses geçiş problemi ve yan dairelerden gelen seslerden kurtulmak istiyorsanız duvarlarınızda akustik bariyerli bondex sünger kullanarak ses geçişine engel olabilirsiniz bariyerli bondex süngerler inşaat malzemesi olduğundan dolayı duvarlarınızda tek başına kullanmanız halinde ürünü gizlemeniz gerekmektedir. Bariyerli bondex sünger kullanımdan sonra görünen katmanına arasında hava boşluğu kalacak şekilde alçıpan ile gizleyebilirsiniz veya Bariyerli bondex süngeri kullandıktan sonra üst katmanında Akustik Piramit Sünger kullanımı sağlayabilirsiniz bu sayede ses geçişini engellemekle birlikte yankı problemine de engel olabilmeniz mümkün.

Turkish Acoustic

Akustik ses ürünlerinde tüm dünyada ve Türkiye’ de en doğru ürünlerle ürünü üreten Turkish Acoustic satış ofisimizden ürünler hakkında bilgi alabilirsiniz bu sayede en doğru ürünlerin kullanabilirsiniz. Ürünlerin üretimi hakkında ve ses değerleri gibi bir çok ayrıntıya Turkish Acoustic web sitesi üzerinden görüntüleyebilirsiniz satın alma işlemini aynı zamanda e-ticaret sitemiz üzerinden gerçekleştirebilirsiniz.

Kaynak: https://emirakustik.com.tr/akustik-piramit-sunger/

GALERİ
REKLAMLAR
GÜZELLER GALERİSİ
REKLAMLAR