Almanlar Gomez’i Beğenmedi

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

EURO 2016 hazırlıkları kapsamında Paris’te Fransa’yla bir hazırlık maçı yapan ve iki tanesi de maçın oynandığı stat bulunan Stade de France yakınında patlayan bombaların şoku yaşandı. Beşiktaş formasıyla attığı gollerin sonrasında aylar sonra Almanya Milli Takım kadrosuna çağrılan ve dün akşam Fransa ile Almanya arasında oynanan hususi maçta forma giyen Mario Gomez, beklenilen performansı meydana koyamadığı gerekçesiyle eleştirildi.

“ACH GOMEZ”

Almanya’nın en çok satan gazetesi Bild, internet sitesinden yer verilen bir haberinde Mario Gomez’in, Fransa karşısında beklenilen performansı meydana koyamadığını yazdı. Haberinde, “Ach Gomez! Geri gelen mühim olanağı değerlendiremedi” başlığını kullanan gazete, aylar sonra milli takıma dönen Mario Gomez’in performansını değerlendirdi.

14 AY SONRA GERİ DÖNDÜ

Gomez’in, Dünya şampiyonluğunun sonrasında Almanya ile Arjantin arasında oynanan maçın sonrasında 14 ay sonra sonra yine dönüş yaptığını anımsatan Bild, Gomez’in Beşiktaş formasıyla attığı gollerle teknik direktör Joachim Löw’ün umudu durumuna geldi yorumunu yaptı.

kanli-gecenin-tek-fiyaskosu_x_7875555_5971_z5[1]

“ŞANSINI KULLANAMADI”

Bild, “Fransa’nın gölünde kısa bir vakit evvel 43. dakikada Müller’in havadan gönderdiği topu alan Gomez’in, 6 metreden dışarı atarak beklenilen performansı meydana koyamadı ve 2016 Avrupa şampiyonası amacıyla kadro olanağını zora soktu” değerlendirmesinde bulundu.

GOMEZ YALNIZ KALDI

Joachim Löw’ün 5 savunma oyuncuyla kurduğu kadronun Mario Gomez’in çok pozisyon bulamamasına sebep olduğunu da yazan gazete, gol bölgesinde çoksı vakit yalnız kalan Beşiktaş’ın golcüsü Gomez’in en çok mücadele eden ve gayretli bulunan oyuncuların başında yaklaştığını de ilaveten vurguladı.

LÖW’ÜN UMUDUNU BOŞA ÇIKARDI

Almanya’nın bir diğer günlük gazetesi bulunan Die Zeit’ta Zeit Online isimli sitesinden yer verilen bir haberinde, “bir olanağı öldürdü” başlığı ile Mario Gomez’in dün akşam ki performansını eleştirdi. Söz hususu gazete, taraftarlar Gomez’den çok umutlu olmasa da, Beşiktaş formasıyla attığı gollerle Gomez Joachim Löw’ün umudu durumuna gelmişti yorumunu yaptı.

GALERİ
REKLAMLAR
GÜZELLER GALERİSİ
REKLAMLAR