Almanya ve Türkiye’den Yunus Mallı Yarışı

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

Bundesliga’nın son dönemde artan değerlerinden biri bulunan Yunus Malli, Türkiye Futbol Federasyonu ile Almanya Futbol Federasyonu’nu karşı karşıya getirdi.

AMANSIZ YARIŞ

Mainz 05 formasıyla bu sezon Bundesliga’nın en ilgi çekici bir oyuncularından biri durumuna gelen Yunus Mallı, Türkiye ile Almanya Futbol Federasyonları arasında amansız bir yarışmaya neden oldu.

TERİM BİR ADIM ÖNDE

Yunus Mallı’yı, Milli Takım bünyesine katmak amacıyla geçen zamanlarda Almanya’ya giden TFF Futbol Direktörü Fatih Terim, 23 yaşındaki futbolcu ile görüştü ve oyuncuyu kazanma sürecinde uzaklık katetti.

low-den-yunus-malli-ya-kanca-7749050_x_8093_o[1]

ALMANLAR HAREKETE GEÇTİ

Bu ilerleme üstüne Yunus’u yakın takibe alan Alman Federasyon yetkilileri, oyuncuyu Türkiye’ye kaptırmamak amacıyla harekete geçti. Yunus’u evvel Joachim Löw izledikten sonra, bu sefer Almanya Futbol Federasyonu Sportif Direktörü Hansi Flick mercek altına aldı.

“ALMANYA İÇİN OYNARSAN, DÜNYADA ZİRVEYE OYNARSIN”

Konuyla alakalı açıklama yapan Flick, “Yunus fazla güzel bir ilerleme gösterdi. Sadece son pası atmayı değil, gol atmayı da öğrendi” diye konuştu. Yunus’un Milli Takım tercihi ile alakalı konuşan Flick, “Kendi karar verecek ama bir futbolcu şunu bilmeli ki;
Almanya amacıyla oynarsan, dünyada zirveye oynarsın.”

“KARAR VERMİŞ DEĞİLİM”

Miili Takım süreciyle alakalı konuşmaktan uzak duran Yunus ise “henüz karar vermiş değilim” demekle yetindi. Orta saha oyuncusu son şeklinde Almanya’nın 21 yaşaltı Milli Takımı’nda forma giymişti. Bu sezon 9 maçta forma giyen Yunus Mallı, 6 gol kaydetti.

GALERİ
REKLAMLAR
GÜZELLER GALERİSİ
REKLAMLAR