Almeda Merve Büyüksaraç Hakkında Konuştu

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışmasına katılan ve yarışmadan elenir elenmez Acun Medya ve Survivor yarışması hakkında çeşitli iddialarda bulunan Almeda yarışmadaki en yakın arkadaşı Almeda tarafından yalanlandı. Almeda survivor 2012 yarışmasında Merve Büyüksaraç’ın ünlüler takımından yarışma sonuna kadar en yakın arkadaşlarından biriydi. Yarışmada Merve Büyüksaraç’ın söylemlerine görede oy kullanan Almeda bukez Merve Büyüksaraç hakkında olumsuz konuştu.

Survivor 2012 yarışmasının güzelleri arasında yer alan Almeda Merve Büyüksaraç’tan uzak durmaya çalıştığını söyledi. Merve Büyüksaraç ile yarışmadan sonra konuşmadığınıda sözlerine ekleyen Almeda “Bu kız Allah’tanda mı korkmuyor.” dedi. Merve Büyüksaraç survivordan elendikten sonra survivorın adil bir yarışma olmadığını ve survivorda yemek verildiğini söylemişti. Yarışmadaki en yakın arkadaşlarından biri olan Almeda Merve Büyüksaraç’ı topa tuttu.

Merve Büyüksaraç’ın elendikten sonra söyledi sözleri ve survivor iddiaları hakkında yalan yanlış iddialarla yarışmadaki arkadaşlarınada iftira atmış olduğunu ve Allah’tan korkması gerektiğini söyledi. Yarışmadan sonra Merve Büyüksaraç’la görüşmediğini ve görüşmeyeceğini söyleyen Almeda “Yarışmada yemek verilmedi, açlıktan hastalanmak üzereydim. Yarışma bittikten sonra sağlıklı bir şekilde yemek yiyerek kendime gelmeye çalışıyorum” dedi. Merve’nin yarışmada açlıktan bayıldığını ve yemek verilseydi kimse açlıktan bayılmazdı diyerek Merve Büyüksaraç’ı yalandı. Merve Büyüksaraç’ın ya yarışmada yada şu anda yalan söylediği ortada diyen Almeda yarışmada bayılan Merve Büyüksaraç için yarışmada açlıktan bayılmasıda mı yalandı, Merve Büyüksaraç survivor ekibi ve yarışmacılarına büyük iftira atmıştır dedi. Acun Ilıcalı ile mahkemelik olan Merve Büyüksaraç’ı ise zorlu günler bekliyor. Acun Medya ve Acun Ilıcalı tarafından Merve Büyüksaraç için 500 bin tl lik dava açılmış durumda, zira sözleşmelere bakıldığında Merve Büyüksaraç’ın haksız olabileceği ve en az 100 bin tl ceza ödemek zorunda kalacağıda tahmin ediliyor.

GALERİ
REKLAMLAR
GÜZELLER GALERİSİ
REKLAMLAR