Amerika’da Dil Öğrenmek İstiyorsanız Dil Okulu İncelemeleri

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

Yurt dışında eğitim almak maddi imkanı olan kişilerin en çok tercih ettikleri eğitim seçenekleri arasında yer almaktadır. Çünkü yurt dışında alınan üniversite ve dil eğitimleri iyi bir gelecek için kişilerin büyük avantaj elde etmelerini sağlamaktadır.

Ancak kişiler yurt dışında eğitim almak istediklerinde çok fazla seçenekleri olduğu için karar vermekte zorlanmaktadırlar. Bunun farkında olan firmalar kişilere yardımcı olmak için yurt dışı eğitimi için rehberlik hizmetleri veriyorlar. Bu firmalar arasında Armada Grandee firması da yer alıyor.

Firma sadece yurt dışında üniversite ve dil eğitim almak isteyenler için değil aynı zamanda çalışma, sertifika, lise eğitimi ve camp ihtiyacı duyan kişiler içinde hizmet veriyor. Sektörde 2000 yılından beri varlık sürdüren firma anlaşmalı bir çok okul ve üniversite ile kendilerinden yardım isteyen öğrencilere en iyi imkanları sağlamak için çalışmalar yapıyor.

Rehberlik hizmetinin yanı sıra yurt dışında dil eğitimi almak isteyenler için okul araştırmaları yapan ve konferanslara katılan firma yurt dışı eğitiminin en iyi şekilde planlanmasını amaçlıyor. Bu konuda öğrencilere vize, konaklama ve okul programları gibi pek çok konuda yardımcı olarak onların kolay bir şekilde okul hayatına ve ülkeye adapte olmalarını sağlıyor.

Armada Grandee Anlaşmalı Ülkeler

19 yıllık sektör geçmişi olan firma 12 yurt dışı ülkesinde öğrencilerin dil eğitimi almaları sağlıyor. Bu ülkelerde birden fazla şehirde bulunan kaliteli dil okullarıyla anlaşma yaparak kişilerin en iyi okullarda eğitim almalarını sağlıyor.

Firmanın dil okulu için hizmet verdiği ve anlaşmalı olduğu ülkeler şunlardır; Güney Afrika, Yeni Zelanda, İngiltere, Amerika, Kanada, İspanya, İrlanda, Malta, İtalya, Avustralya, Almanya ve Fransa’dır. Bu ülkeler içinde örneğin Amerika Birleşik Devletlerde dil eğitimi almak isteyenler firmaya başvurduğunda firma kişilerle birlikte Amerika dil okulları içinde inceleme yapıyor.

Eldeki şartları değerlendirerek okular içinden kişilerin birisini seçmesini sağlıyor ve seçim sonrasında okula kayıt işlerini kolaylaştırarak kişilerin bir an önce okulda eğitime başlamalarına yardım ediyor. Uzun süren ve sorun çıkma ihtimali yüksek olan vize işlemlerinde de yardımcı olarak dil okulu programlarının kaçırılmasını engelliyor.

Armada Grandee İle Work And Travel

Armada Grandee firması üniversite öğrencilerine work and travel programları içinde hizmet veriyor. Bir tür değişim programı olan work and travelde öğrenciler Amerika’da yaz tatili boyunca çalışarak para kazanabiliyorlar. Aynı zamanda yabancı dillerini de geliştirme imkanı buluyorlar.

Armada Grandee Yaz Okulları

Armada Grandee firması kişilere sadece yabancı dil eğitimi konusunda değil aynı zamanda yaz okulları konusunda da danışmanlık hizmeti veriyor. Yaz okulları 7-17 yaş aralığında olan öğrencilerin dillerini geliştirebilmeleri amacıyla yaz tatillerinde gidebilecekleri okullar oluyor.

Bu sayede yabancı dili yerinde öğrenen ve iletişim becerilerini geliştiren öğrenciler ileri ki yıllarda daha başarılı olabiliyorlar.
Firma öğrencilerin gelişimi için birçok ülkede yaz okulu fırsatı sunuyor ve verdiği danışmanlık hizmeti sayesinde imkanların değerlendirilerek en iyi yaz okulunun bulunmasında yardımcı oluyor.

Firmanın yaz okulu danışmanlık hizmeti verdiği yurt dışı ülkeleri şunlardır;

  • İrlanda
  • Almanya
  • Amerika
  • Malta
  • Kanada
  • İngiltere

Yapılan araştırmalar sonra Malta’da yaz okulu tercih eden öğrencilerin ülkeye gitmeleri konusunda yardımcı olan firma onların sorunsuz bir şekilde belgelerini toplamasını ve vize almasını sağlıyor. Buraya giden öğrenciler ESE, AM Language Studio, EC, LAL. Chamber College ve CLUBCLASS gibi firmanın anlaşmalı okullarından birisinde yaz okulu eğitimi görebiliyorlar. Dil öğrenmenin yanı sıra farklı aktivitelere katılıp kendilerini geliştirme imkanı da bulabiliyorlar.

Armada Grandee İle Staj İmkanı

Armada Grandee yurt dışında staj yapmak isteyenler içinde rehberlik hizmeti veriyor. Amerika’da staj yapan kişiler iş hayatına daha bilgili ve deneyimli şekilde atılabiliyorlar. Yurt dışında staj eğitimi almak isteyenlerin gerekli eğitim şartlarını taşıması gerekiyor. Bu şartları taşıyan kişilere firma yardımcı olarak kendilerine iyi bir gelecek hazırlamaları konusunda yardımcı oluyor. Kişiler mühendislik, işletme, mimarlık, finans ve turizm gibi alanlarda staj yapma imkanı buluyorlar.

GALERİ
REKLAMLAR
GÜZELLER GALERİSİ
REKLAMLAR