Arda Turan Şampiyonluğun Ardından Türk Halkına Sitem Etti

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

İspanya 1. Futbol Ligi’nde (La Liga) Barcelona ile şampiyonluk yaşam sürdüren milli futbolcu Arda Turan, “Hayatım süresince çok güçlu şartlar gördüm. Ülkemde kimi vakit şartları güçlaştırıyorlar ama benim amacıyla sorun yok.” diyerek sitemde bulundu.

Arda, deplasmanda Granada karşısında aldıkları 3-0’lık galibiyetle gelen lig şampiyonluğunun sonrasında değerlendirmelerde bulundu.

“KRAL KUPASINI DA ALACAĞIZ”

“Cristiano Ronaldo’nun bir, senin iki La Liga şampiyonluğun var. Neler hissediyorsun?” olarak soruya Arda, “Futbol bu tür bir şey. Şampiyonluk kazandığımız amacıyla mutluyum. Sonuna kadar mücadele etmeye devam. İnşallah, Kral Kupası’nı da alıp sezonu iki kupa ile kapatacağız.” yanıtını verdi.

“İNANILMAZ BİR ÇEKİŞME OLDU”

Barcelona’nın ligde bir ara en yakın rakibiyle arasındaki puan farkını 12’ye kadar çıkarmasına karşın bunu koruyamayarak şampiyonluğun son maça kaldığını anımsatan Arda, “Son maça kadar olağanüstü bir çekişme oldu. Bu takımın bir parçası olmak haysiyet verici. Şampiyonluktan ötürü çok mutluyum.” dedi.

arda-turan-sampiyon-oldu-turkiye-ye-sitem-etti_x_8438927_823_z2[1]

“GAYET İYİ GİDİYOR”

Arda, ilk sezonunu geçirdiği Barcelona’daki performansıyla alakalı şu değerlendirmelerde bulundu:

“Gayet güzel gidiyor ve memnunum. Yavaş yavaş oluyor. Çünkü değişik ve yeni bir sistemi öğrenme aşamasındayım. Tabii, Şampiyonlar Ligi’nden elenmek üzdü ama onun dışında her şeyden memnunun. Seneye her şey oldukça güzel olur ve oldukça çok oynarım.”

“HAYATIM BOYUNCA ZORLU ŞARTLAR GÖRDÜM”

A Milli Takım’ın kaptanı Arda Turan, 2016 Avrupa Şampiyonası’na fiziksel ve psikolojik olarak hazır olduğunu da belirterek, “Hayatım süresince çok güçlu şartlar gördüm. Ülkemde kimi vakit şartları güçlaştırıyorlar ama benim amacıyla sorun yok. En güç vakit da olsa gider, tekrar çıkar oynarız. Benim amacıyla hiç sorun değil.” diye konuştu.

Arda, bir Çin kulübünden aktarma önergüzel geldiği ve Barcelona’dan ayrılma mümkünlülüğü bulunduğuna dair basında çıkan iddialara ise “İnsanlar konuşuyor. Onları bu kadar dinlememek lazım. 33 yaşına kadar Barcelona ile kontratım var ve burada çok mutluyum.” ifadelerini kullandı.

GALERİ
REKLAMLAR
GÜZELLER GALERİSİ
REKLAMLAR