Arda Turan Takımı Faciadan Kurtardı

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

Türkiye, 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri’nde dün denk geldiği İzlanda’yı 1-0 yenik ederek Fransa’da yapılacak turnuvaya direk katılma hakkı elde etti.

SELÇUK GOLÜ ATTI, BÜTÜN STAT YIKILDI

Selçuk, attığı harika golden sonra resmen kendinden geçerken koşarak kendi yarı sahasına kadar geldi ve gol mutluluğunu burada oyundaki ve yedek kulübesindeki grup arkadaşlarıyla eş güdümlü kutladı. Takım arkadaşlarının Selçuk’un attığı gole sevinçleri Selçuk’un gole sevinci kadar görülmeye değerdi.

OLCAY’I KİMSE DİNLEMEDİ

Fakat ortada küçük bir problem vardı.Golden sonra sahadaki tüm grup arkadaşları Selçuk’u takip ederek kendi yarı sahamıza geçti. Normal şartlarda hakem bu anda İzlanda adına başlama vuruşunu gerçekleştirebilirdi. Olayın farkına varan Olcay Şahan arkadaşlarını uyarmaya çalışsa da kimse onu anlamadı. Daha sonra kalabalık grubun içinden çıkan Arda Turan koşarak rakip yarı sahaya geçti ve hakemin maçı başlatmasına engel oldu.

milli-takim-facianin-esiginden-donmus_x_7779151_4585_z3[1]

ARDA, TAKIMI KURTARDI

Türk Milli Takımı, Arda Turan’ın bu hareketiyle eş güdümlü mümkün bir faciadan dönmüş oldu. Daha evvel birtakım örneklerde gördüğünüz gibi gruplar bu biçimde oyuna başlayıp kolay bir biçimde gol bulabiliyordu.

GALERİ
REKLAMLAR
GÜZELLER GALERİSİ
REKLAMLAR