Arda Turan ve Sinem Kobal Evleniyor mu?

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

Uzun süre birliktelik yaşadıktan sonra ayrılan ve barışmaları imkansız olarak görülen Arda Turan ve Sineml Kobal barıştı. Arda Turan ve Sinem Kobal’ın evlilik yolunda oldukları ve bu kez evlilikleri kesin olduğu konuşuluyor. Bebekte birlikte görülen Arda Turan ve Sinem Kobal evlilik müjdesi verdi. Evleneceklerini açıklayan Arda Turan ve Sinem Kobal oldukça mutlu oldukları gözlerden kaçmadı.

Arda Turan Sinem Kobal Evlenecek mi?

Arda Turan ve Sinem Kobal geçtiğimiz aylarda ayrılmıştı. Şubat ayında ayrılık kararı alan ve ortak arkadaşlarınında barışmalarını istemelerine rağmen Arda Turan ve Sinem Kobal bir türlü barışmak istememeleri ve ortak nokta bulamamaları üzerine üzücü zamanlar yaşamıştı. Arda Turan ve Sinem Kobal ayrılık döneminde Arda Turan başka kızlarla klüblerden çıkarken görüntülenmiş, Sinem Kobal ise ayrılık acısını atlatamamıştı. Birlikte yer alacakları projeleri bile iptal eden Arda Turan ve Sinem Kobal çiftinin tekrar bir araya gelme olasılığı yok denilsede çift tekrar birlikte oldu. Arda Turan ve Sinem Kobal beraberliklerini devam ettirmelerinden ziyade evlilik kararı aldıklarını açıkladı.

Arda Turan ve Sinem Kobal Evleniyor mu?

Arda Turan ve Sinem Kobal ne zaman evleniyor bilinmez ancak Arda Turan ve Sinem Kobal’ın evlilik tarihlerinin çok yakın olduğunu söylemek mümkün. Bebekte görülen ve gazetecilere birlikte poz veren Arda Turan ve Sinem Kobal, sorulara cevap verdi. Arda Turan ve Sinem Kobal yakında evleneceklerinin müjdesinide sevenlerine ve hayranlarına açıkladı. Arda Turan ve Sinem Kobal birlikteliği hakkında önümüzdeki günlerde güzel haberler yayınlayacağımızı düşünüyoruz. Arda Turan ve Sinem Kobal şimdiden mutluluklar.

GALERİ
REKLAMLAR
GÜZELLER GALERİSİ
REKLAMLAR