ASLAN Burcu 24 Temmuz 2015 Burç Yorumları

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

oglak-burcu-7-mart Güne eğlenceli başlayacaksınız. Yaratıcı fikirleriniz ve özgür tavırlarınız ile hem karşı cinsi etkileyebilirsiniz, hem de üzerinizde baskı duygusu uyandıran konulara oldukça değişik açılardan bakabilirsiniz. Önemsediğiniz bireylerin davranışlarından etkilenebilirsiniz ve birtakım korkularınız uyanmış olabilir fakat isteğinizin kuvveti içinizdeki cesareti yükseltiyor. Böylece korkularınız ile kafaya çıkabilirsiniz ve oldukça evvel size güç gelen işleri oldukça basit yapabilirsiniz. Hem de güçluklar ile kafaya çıkabileceğiniz bir dönemdesiniz ve kendinize bulunan güveniniz giderek yükseliyor.

Aslan Burcu Genel Durum

Ailenizle bağlantılı bir parasal hususta hoş ilerlemelerle karşılaşabilirsiniz. Genellikle bu konuyla siz ilgileniyorduysanız, olası kıldığınız olumlu gidişat aile etrafında büyük bir takdirle karşılanacaktır.

Aslan Burcu Kariyer Durumu

Ailenizle bağlantılı bir parasal hususta hoş ilerlemelerle karşılaşabilirsiniz. Genellikle bu konuyla siz ilgileniyorduysanız, olası kıldığınız olumlu gidişat aile etrafında büyük bir takdirle karşılanacaktır.
Aslan Burcu Hurriyet Yorumu

Çözüm getirme ve uzmanlığınızı sunma yeteneğiniz yardımlarınızdan faydalanan şahıslar yönünden takdir görebilir, ama size yakın bireylerin şikayetleriyle karşılaşabilirsiniz. Günlük burç Bu bağlantıları yine değerlendirme zamanıdır. Bütün burçları aynı biçimde ilgilendiren ve kesinlikle okunması gereken gün geneli: Merkür ve Satürn arasında meydana gelen olumlu açı, uzun vadeli düşünmeyi basitlaştırıyor ve bu anlamda oldukça yararlı adımlar atmamıza yardım ediyor olacak birkaç gün için. Yapacağımız planlarda garantiyi ön plana alabilir, tedbirli ilerlemek isteyebiliriz. Resmi işlerle uğraşmak, matematiksel ya da bilimsel konulara eğilmek, işlerde disiplini ön plana çıkartmak eğilimlerinin artacağı beş günün içerisindeyiz. Daha aklı selim düşünebilir, ciddi ve yetişkin görüntümüzle girişeceğimiz işlerde istediğimiz neticeleri alabilir ya da işleri basitçe tamamlayabiliriz. İlişkilerimizi doğru kullanacağımız günler. Günlük burcunuzu okurken, artan burcunuzun günlük yorumunu ilk evvel okumalısınız. Hepinize eğlenceli günler, sıhhat ve sevgi ile kalın… Niobe Aslı Temel
Aslan Burcu Milliyet Yorumu

Falınız:Bugün mesul olduğunuz işlerde yoğun bir gündeminiz olabilir. Gün içerisinde kendinizi meydana koyan konuşmalar yapabilirsiniz. Ani değişiklıklar gündeminizi etkileyebilir. Yeni kararlar alabilirsiniz. Yakın çevrenizle alakalı değişiklıklarden etkilenebilirsiniz. İlerleyen zaman diğerlerinden alacağınız desteklerle oldukça rahat ilerleyebilirsiniz.
Aslan Burcu Sabah Yorumu

Bugün, vazife bilinciyle hareket ediyor ve yoğun bir tempo içerisinde çalışıyorsunuz. İsteklerinizi baskı altında tutuyor, kıskançlık duygularınızı gizliyorsunuz. Ayağınıza gelen olanağı kullanma konusu ile alakalı tereddütler yaşam sürdürmek yerine, bir an evvel girişimciliğinizi ön plana çıkarmalısınız. Duygu ve mantık karmaşası yaşayabilirsiniz.
Aslan Burcu Vatan Yorumu

Güne sürpriz bir haber ve ilerleme ile başlayabilirsiniz. Duyacağınız şeyler şaşırtacak. Bu ilerlemeler yeni etkileşim trafiklerine neden olacak. Dedikodu içerikli konuşmalardan uzak durun. En fazla sizin sözleriniz hatırlanacak.
Aslan Burcu Posta Yorumu

Bugün işinizle alakalı birtakım problemler olsa da fazla çabuk çözülecektir. Günümüz emekleriniz önümüzdeki haftadan itibaren meyvelerini vermeye başlayacaktır. Hayatınızda olumlu değişimler başlayacak. Kendiniz biraz meditasyon yaparak değişime hazırlayın.
Aslan Burcu Takvim Yorumu

Sorunları büyütmeyin ve dikkatinizi yapmanız gereken basit konulara odaklayın. Günün gelişen saatlerinde arkadaşlarınızla buluşabilirsiniz.
Günlük burç yorumları. 23 Temmuz 2015 Perşembe Aslan Burcu Günlük Burç. Aslan burcu 23 Temmuz 2015 Perşembe günlük burç yorumu.

GALERİ
REKLAMLAR
GÜZELLER GALERİSİ
REKLAMLAR