ASLAN Burcu 30 Temmuz 2015 Burç Yorumları

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

oglak-burcu-7-mart29 Temmuz 2015 Çarşamba Aslan burcu günlük burç yorumları. Günlük burç yorumları bugün neler söylüyor? 29 Temmuz 2015 Çarşamba günü Aslan burcu amacıyla nasıl geçecek? İşte burcunuza hususi günlük yorumuz ve gazetelerden derlenen günlük burç yorumları:

Sevgili Aslan, uzun vakittir ihmal ettiğin şahıslar senden biraz ilgi bekliyor. İşinden biraz olsun kafasını kaldırıp kendini dinlemeye şans yaratmalısın. Aksi durumda sağlığın etkilenebilir. Küçük problemleri dert etmemelisin. Yeni iş imkanları meydana getirmek amacıyla önüne çıkan şansları değerlendirmelisin.

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumları Hürriyet Yorumu

Beklenmedik haller ya da kaçınılması güç ilerlemeler sebebiyle mühim farklılıklar yapabilir, birtakım konularda tarafınızı dahi farklılaştırabilirsiniz. Günlük burç yorumları Bu tür olaylar, öneriler ya da davetler sık sık yaşanmadığı amacıyla öneme almakta yarar var derim Niobece. Bütün burçları aynı biçimde ilgilendiren ve kesinlikle okunması gereken gün geneli: Sorumluluklar ön planda. Halledilmesi gereken işler, görevler ve sorumluluklar disiplin gerektirebilir. Gün ortamında karar alma yeteneğimiz yüksek. Öğle saatlerinde, insanlarla empati kurabilir, hiçbirşey beklemeden şefkatli yaklaşımlar içerisine girebiliriz ya da manevi başlıklı konular, dua etmek ya da spritüel alanlara ilgi göstermek amacıyla ideal saatlerde olacağız. Akşam saatlerinde ise, duygusal anlamda biraz baskı altında hissedebiliriz ya da rekabet içgüdümüz bizi hırçınlaştırabilir. Gücü doğru yönde kullanmak, manipülatif etkilere ilgi etmek gerekecektir. Günlük burcunuzu okurken, artan burcunuzun günlük yorumunu ilk önce okumalısınız. Hepinize eğlenceli günler, sıhhat ve sevgi ile kalın… Niobe Aslı Temel
Aslan Burcu Günlük Burç Yorumları Milliyet Yorumu

Çalışma hayatınızdaki sorumluluklarınız sizi plan ve uygulama yapmaya itebilir. Uğraştığınız işlerdeki eksikleri tamamlamak amacıyla vakit bulabileceksiniz. Sizi yoran ve yıpratan koşullara karşı alakalı olmanızda yarar var. Öğle saatlerinde kendinize vakit ayırabilirsiniz. İşte hizmet aldığınız şahıslar gündeminizi etkileyebilir.
Aslan Burcu Günlük Burç Yorumları Sabah Yorumu

Partnerinizin duyguları fazla mühim olmasına rağmen, bölgesel koşullarınızı da gözden geçirmeden edemiyorsunuz. Beraber çalıştığınız arkadaşlarınızın duygusal problemlerindan, etkilenebileceğinizi gösteriyor. Bazılarının size karşı saklı kıskançlıları olabilir. Duygusal takıntıları bulunan şahıslara karşı temkinli davranmanızda yarar var.
Aslan Burcu Günlük Burç Yorumları Vatan Yorumu

Bugün sabah saatlerinde işleriniz kesintisiz olacak. İş arkadaşlarınızdan birinin sizin desteğinize gereksinimi olabilir. Dayanışma amacıyla elverişli bir sabah olacak. Akşam saatleri gergin ve huzursuz insanlardan uzak durmakta yarar var.
Aslan Burcu Günlük Burç Yorumları Radikal Yorumu

Gün süresince şahsi yeteneklerinize ve çalışmalarınıza vakit ayırabileceğiniz, üretim gücünüzün yüksek bulunduğu bir vakitdasınız. İlişkilerinizde beklentinizi yüksek tutmadan sevginizi partnerize oldukça yoğun şeklinde göstermeyi seçim etmelisiniz.
Aslan Burcu Günlük Burç Yorumları Takvim Yorumu

İşinizle alakalı beklentileriniz sizi kimi vakit kızgın ve çekilmez yapabiliyor. Bütçe dengenizi tutturmaya başladınız. Devam edin doğru yoldasınız.
29 Temmuz 2015 Çarşamba Aslan burcu günlük burç yorumları. Günlük burç yorumunuz bugün neler söylüyor? 29 Temmuz 2015 Çarşamba günü Aslan burcu amacıyla nasıl geçecek? Burcunuza hususi günlük yorumuz ve gazetelerden derlenen günlük burç yorumları.

ASLAN Burcu 30 Temmuz 2015 Yorumları,
30 Temmuz 2015 ASLAN burcu yorumu,
2015-07-30 ASLAN burcu yorumları

GALERİ
REKLAMLAR
GÜZELLER GALERİSİ
REKLAMLAR