Avukat Betül Teke Hukuk Bürosu Polatlı Ankara

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

Pek çok kişi çeşitli alanlarda uzman bilgisine ve yorumuna başvurmaktadır. Öyle ki hayat devam ederken sürprizlerle dolu olan yaşamda nelerle karşılaşacağımızı bilemeyiz. Aniden gelişen bir trafik kazasından tutun işimizle ilgili yaşayabileceğimiz her tür problemde hukuki süreçler başlayabilir ve bunun için kendinize uygun bir temsilci seçmek gerekmektedir. Avukat Betül Teke bu alanda kariyerini inşa etmekte olan bir hukukçudur. Avukatlık zor bir meslek olmasına rağmen bu işi severek yapan gerçekten hem eğitimi hem de çalışmaları açısından gereken titizliği gösterebilecek kişilerden destek almak gerekir.

Avukat Betül Teke’nin boşanma davaları hakkında bilgilendirici makalesi: https://betulteke.com/bosanma-davasi-nasil-acilir-polatli-bosanma-avukatinin-gorevleri/

Avukat Betül Teke 1994 yılında Ankara Polatlı’da dünyaya gelmiştir. Betül Teke Ankara Polatlı Anadolu Lisesi’nden mezun olmuş ve daha sonra da Atılım Üniversitesi’nde Hukuk Fakültesi’nde lisansını tamamlamıştır. 2019 yılında tüm teknik sertifika ve eğitim programlarına katılarak lisansını tamamlamıştır. Ankara barosuna bağlı olarak 1 yıl staj gördükten sonra 2020 yılının Eylül ayında kendi hukuk bürosunu açmıştır. Polatlı Hukuk Bürosu arayışınızda karşınıza çıkacak olan Avukat Betül Teke bugüne dek yer almış olduğu tüm davalar ve alanlarda kendini kanıtlayacak fırsatı sağlamıştır.

Avukatlık mesleğini özveriyle ve severek gerçekleştiren Betül Teke iş hukuku, borçlar hukuku, aile hukuku, ceza hukuku, icra ve iflas hukuku, kira hukuku, idare hukuku, sağlık hukuku gibi alanlarda temsil edebilecek özelliklere sahiptir. Ayrıca bu hukuk bürosunu açmadan önce CMK sertifikasını da alan Avukat Betül Teke Polatlı’da Polatlı avukat arayışınızı sonlandırıyor. Danışanları için oluşturmuş olduğu online ortamda pek çok bilgi ve destek alabilecekleri makaleyi oluşturan Avukat Betül Teke kendi menfaatleri doğrultusunda çalışmak yerine danışanlarının ihtiyaçlarına ve onların mutlu olmasına yönelik çalışmalar düzenlemektedir. Serbest avukatlık görevini üstlenen Betül Teke Hukuk Bürosu ile hukuki mücadele bilgi alabileceğiniz ve destek sağlayabileceğiniz bir hukuk bürosu olma özelliği taşıyor.

İyi bir eğitim dönemi ve çocukluk yaşlarından itibaren kariyerini bu alanda sürdürme çabasıyla faaliyetlerini sürdüren Betül Teke açmış olduğu hukuk bürosu ile yine her alandaki mücadelenizde sizlere destek vermek için çalışıyor. Ankara Polatlı’da kurmuş olduğu Polatlı Hukuk Bürosu ile yeni kurulmuş olmasına rağmen pek çok danışanını ağırlamaya başladı.

GALERİ
REKLAMLAR
GÜZELLER GALERİSİ
REKLAMLAR