Ayşe Hatun Önal Alkollü Araç Kullanırken Yakalandı

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

Bilindik şarkıcı Ayşe Hatun Önal, yaklaşk 170 promil alkollü olarak otomobil kullanırken yakalandığı için ehliyetine el konuldu ve 867 TL para cezası verilen Ayşe Hatun Önal’ın 6 seneye kadar hapis cezasına çarptırılmak üzere mahkemeye sevk edildi.

Alkollü Ayşe Hatun Önal’ın Ehliyetine El Konuldu

“Olay” ismiyle gündeme getirdiği yeni şarkısı ile bilinen Ayşe Hatun Önal, 23 Nisan gecesi trafik çevirmesine yakalandı. Sabah 04.30’da Ortaköy’de sık sık yapılmakta olan kontrollerde çevrilen şarkıcı, iddiaya göre ilk olarak alkolmetreyi üflemekten çekindi. Ancak ünlü şarkıcı bir süre sonra cihazı üfleyerek alkol oranını belirlenmesini sağlamak zorunda kaldı. Ünlü şarkıcı, yaklaşık olarak 170 promil alkollü  olarak tespit edildi. Ehliyetine altı ay zamanla el konulan Ayşe Hatun Önal, 876 TL para cezası aldı. Ek olarak 6 yıla kadar hapsi istendi.

Ayşe Hatun Önal Hapis Cezasına mı Çarptırılacak?

Yasalar gereği 100 promil ve daha fazlası alkollü olduğu gerekçesiyle Gayrettepe Polis Merkezi’ne sevk edilen Ayşe Hatun Önal’ın olay açısından ifadesine başvuruldu. İfadesinin hemen sonrasında trafik güvenliğini tehlikeye sebebiyet verdiği düşüncesiyle savcılık açısından Ayşe Hatun Önal için soruşturma yapılacağı söylendi. Yürütülen soruşturmanın hemen sonrasında ünlü şarkıcı için iddianame verildi.

GALERİ
REKLAMLAR
GÜZELLER GALERİSİ
REKLAMLAR