Ayşe Özyılmazel ve Ali Taran Boşandı mı?

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

Daha önce birliktelikleri çok konuşulan ve magazin dünyasını yerinden oynatan Ayşe Özyılmazel ile Ali Taran boşanma yolunda. Gazeteci ve şarkıcı Ayşe Özyılmazel ile eşi reklamcı ve program jürisi Ali Taran boşanmak üzere. Boşanma sebeplerini şiddetli geçimsizlik olarak belirten çiftin birliktelikleri Ali Taran’ın hasta ve ölümle pençeleşen eşine adeta nispet yapar gibi evlenmesiyle ikilinin evliliği çok konuşulmuş birçok kişi tarafından kınanmışlardı.

Ayşe Özyılmazel ve Ali Taran arasında ki yaş farkı çiftin evlenmesine engel olmamış ve ikilinin evlenirken mutlulukları gözlerinden okunmuştu. Bilindiği gibi Ali Taran Yeteneksizsiniz Yarışmasında jüri olarak yer almış ve bu olayların sonrasında Acunn ile arası açılmış ve programdan atılmıştı. Programdan kovulan ALi Taran ve önce gazeteci ardından şarkıcılığa adım atan eşi Ayşe Özyılmazel bu evliliğin ardından kısa süre içinde boşanmak için birbirlerine dava açmışlardır. Boşanma davası açan Ayşe Özyılmazel ve Ali Taran açtıkları boşanma davasında boşanma sebepleri olarak şiddetli geçimsizliği öne sürmüşlerdir.

Şiddetli geçimsizlik sebebiyle mahkemeye dilekçe vererek boşanma davası açan Ayşe Özyılmazel ve Ali Taran geçtiğimiz haftalarda kavgalı oldukları ve acaba Ayşe Özyılmazel boşanıyor mu? sorusuna twitter adresinden “Biipp! hayır! yine yanlış cevap” diyerek yalanlamıştı. Ancak Ayşe Özyılmazel ve Ali Taran çiftinin boşanmak için bu hafta mahkemeye dilekçe verdiği ortaya çıktı.

GALERİ
REKLAMLAR
GÜZELLER GALERİSİ
REKLAMLAR