BALIK Burcu 28 Temmuz 2015 Burç Yorumları

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

oglak-burcu-7-mart27 Temmuz 2015 Pazartesi Balık burcu günlük burç yorumları. Günlük burç yorumları bugün neler söylüyor? 27 Temmuz 2015 Pazartesi günü Balık burcu için nasıl geçecek? İşte burcunuza özel günlük yorumuz ve gazetelerden derlenen günlük burç yorumları:

Sevgili Balık, çok az bir gayretle duygu hayatını mükemmele dönüştürebilir ahenkli bir hale sokabilirsin. Sevdiğin kişinin karakterine uyum göster. Bencil yada sabit fikirli davranarak onun sana uyum sağlaması için ısrarcı olmamalısın. Sevgiyi kazanmak için onu anlamaya ve ona yardımcı olmaya çalış.

Balık Burcu Günlük Burç Yorumları Hürriyet Yorumu

İlerlemek istediğiniz konularda sabırsızlanıyor olabilirsiniz. Günlük burç yorumları Ancak, bırakın olaylar kendi akışında pişmeye devam etsin. Bu sayede daha ayakları yere basan planlar yapmak veya aklı başında işler ortaya koymak daha kolay olacaktır. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın… Niobe Aslı Temel
Balık Burcu Günlük Burç Yorumları Milliyet Yorumu

İş hayatınızdaki konumunuzu sağlamlaştırmak isteyebilirsiniz. Üstelerinizle olan iletişiminiz önem kazanabilir. Toplum önünde kendinizi çok daha rahat ifade edeceğiniz zamanlardasınız. Mesleki sorumluluklarınızda ilerleme kaydedebilirsiniz. Bürokratik konularla ilgilenmeniz gerekebilir. Annenizle ilgili konuları ihmal etmemeye çalışın.
Balık Burcu Günlük Burç Yorumları Sabah Yorumu

Duygusal ilişkilerinize rest çekseniz bile, aşktan kopmanız kolay olmayacak. Bu dönem; çok fazla efor sarf etmeden, cesaretinizi ve yeteneklerinizi zekanızla birleştirerek hedefe ulaşacaksınız. Sevdiklerinizi evinizde ağırlamak istemeniz, onları mutlu edecek. Bu karizmatik dostlarınızın size iyilik yapma şansını onlara vermelisiniz.
Balık Burcu Günlük Burç Yorumları Vatan Yorumu

Erken saatler önemli iş görüşmeleri, görevlerin veya bir görüşün sunumu, resmi nitelikteki görüşmeler ve otorite ile ilişkiler açısından pek destekleyici olmayabilir. Günün ikinci yarısı çok daha net ve anlaşılır olacaksınız.
Balık Burcu Günlük Burç Yorumları Radikal Yorumu

Bugün saat 01.43’de Aslan burcunda gerçekleşen ve etkisini üç gün önce ve üç gün sonra yoğun olarak hissettirecek olan yeni ay ile birlikte iş hayatı, günlük rutin işler, sağlık, yanınızda çalışanlar ve yardımcılar ile evcil hayvanlarınız birincil olarak vurgulanırken, Mars’ın karesi bu alanlarla ilgili bir mücadele enerjisi doğurabilir ve fazladan bu alanlarda konsantre olmanız gerekebilir. Ancak devamında size iş hayatınızda yeni bir dönem vaad eden bu yeniay ile birlikte, çalışmalarınızla ön plana çıkabilir ve iş teklifleri alabilirsiniz. Sağlık durumunuza özen göstermeniz gereken bu süreçte, Satürn’ün Venüs ve Merkür ile olan uyumlu görünümü aşk hayatınızda uzun süreli yeni başlangıçlara, evlilik kararları ve evlilik zamanına, aşk, romantizm ve tutkunun ön plana çıkacağı enerjisi yüksek bir zamana, çocuk sahibi olmak isteyenler için çocuk haberleri almanıza ve üzerinde çalıştığınız projeler için desteklenmenize aracı olacak. Dolayısıyla hafta genelinde olası sorunlar üzerinde durmamanız ve ikili ilişkileriniz başta olmak üzere iş hayatınızda son derece keyifli bir döneme girdiğinizi fark etmeniz yararlı olacaktır
Balık Burcu Günlük Burç Yorumları Takvim Yorumu

Kartınız Sihirbaz… Olacak işlerinizi aksatmanız size zarar verir. Bugün biraz tembellik yapıyor gibisiniz. Sevdiklerinizi üzmeye hakkınız yok, toparlanarak iş başı yapmalısınız.
27 Temmuz 2015 Pazartesi Balık burcu günlük burç yorumları. Günlük burç yorumunuz bugün neler söylüyor? 27 Temmuz 2015 Pazartesi günü Balık burcu için nasıl geçecek? Burcunuza özel günlük yorumuz ve gazetelerden derlenen günlük burç yorumları.

BALIK Burcu 28 Temmuz 2015 Yorumları,
28 Temmuz 2015 BALIK burcu yorumu,
2015-07-28 BALIK burcu yorumları

GALERİ
REKLAMLAR
GÜZELLER GALERİSİ
REKLAMLAR