BALIK Burcu 30 Temmuz 2015 Burç Yorumları

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

oglak-burcu-7-mart29 Temmuz 2015 Çarşamba Balık burcu günlük burç yorumları. Günlük burç yorumları bugün neler söylüyor? 29 Temmuz 2015 Çarşamba günü Balık burcu amacıyla nasıl geçecek? İşte burcunuza hususi günlük yorumuz ve gazetelerden derlenen günlük burç yorumları:

Sevgili Balık, oldukça evvel verdiğin bir sözü yerine getirmek durumundasın. Başkalarının sözlerini çok çok ehemmiyetseyerek kararlarını değiştirmeye kalkışma. Dargınlıkları ortadan kaldırmak amacıyla biran evvel harekete geçmelisin. Yoksa iş işten geçebilir. Sana emniyeten dostlarının sırlarını başkalarına anlatma.

Balık Burcu Günlük Burç Yorumları Hürriyet Yorumu

Karşı yönü dinlemeye çok da istekli olmayan ya da danışmanlık alabilmektan keyif almayan şahıslara birtakım şeyler anlatmaya çalışmak çok zevkli görünmese de, bugün amacıyla kolaycılığa kaçmak isteyebilirler. Günlük burç yorumları Bütün burçları aynı biçimde ilgilendiren ve kesinlikle okunması gereken gün geneli: Sorumluluklar ön planda. Halledilmesi gereken işler, görevler ve sorumluluklar disiplin gerektirebilir. Gün ortamında karar alma yeteneğimiz yüksek. Öğle saatlerinde, insanlarla empati kurabilir, hiçbirşey beklemeden şefkatli yaklaşımlar içerisine girebiliriz ya da manevi başlıklı konular, dua etmek ya da spritüel alanlara ilgi göstermek amacıyla ideal saatlerde olacağız. Akşam saatlerinde ise, duygusal anlamda biraz baskı altında hissedebiliriz ya da rekabet içgüdümüz bizi hırçınlaştırabilir. Gücü doğru yönde kullanmak, manipülatif etkilere ilgi etmek gerekecektir. Günlük burcunuzu okurken, artan burcunuzun günlük yorumunu ilk evvel okumalısınız. Hepinize eğlenceli günler, sıhhat ve sevgi ile kalın… Niobe Aslı Temel
Balık Burcu Günlük Burç Yorumları Milliyet Yorumu

Gün içerisinde ileriki beklentilerinizle alakalı yeni ilerlemeler yaşayabilirsiniz. Sosyal konular gündeminizi meşgul edebilir. Arkadaşlarınızla paylaşım içerisinde olmak isteyebilirsiniz. Sorumlu bulunduğunuz hususları düzeltmek ve oldukça güzel duruma getirmek amacıyla çaba sarf edebilirsiniz. Akşam saatlerinde sevdiklerinizle emniyet ve paylaşım içerisinde olabilirsiniz.
Balık Burcu Günlük Burç Yorumları Sabah Yorumu

Bugün Ay, burcunuzda ilerliyor. Amaçlarınız yönünda yaptığınız çalışmaların sizi yormadığı bir gerçek.. Partnerinize bulunan tutkularınız sizi değişik bir biçimde yönlendirebilir. Arkadaşlıklar ve sosyal hayat ehemmiyet kazanacak. Beraber bulunduğunuz şahıslarla yeteneklerinizi birleştirerek, sizin de öncülüğünüzü yaptığınız birtakım aktiviteleri başlatacaksınız.
Balık Burcu Günlük Burç Yorumları Vatan Yorumu

Dostlarla bir araya gelmek, amacıylaizden birinin bir derdine her eş güdümlü deva olmak, dertleşmek, bir bozukluğu paylaşıp rahatlama sağlamak, belki de ortak bir bozukluğun sorumluluğunu alabilmek yönünden elverişli olabilir bugün.
Balık Burcu Günlük Burç Yorumları Radikal Yorumu

Gün süresince çift temaslar ve yakın dostluklarınıza odaklanacağınız,temaslarde alınganlıklara açık, fakat beklentilerinizi yüksek tutmadan, bulunduğu gibi davrandığınızda birlikte eğlenceli ve mutlu vakit geçireceğiniz bir süreçtesiniz.
Balık Burcu Günlük Burç Yorumları Takvim Yorumu

Daha çok kazanma olanağı varken az kazanmayı seçim etmeyin. Bereketli bir dehemmiyetle karşı karşıyasınız. Ek gelir fırsatlarını güzel değerlendirin.
29 Temmuz 2015 Çarşamba Balık burcu günlük burç yorumları. Günlük burç yorumunuz bugün neler söylüyor? 29 Temmuz 2015 Çarşamba günü Balık burcu amacıyla nasıl geçecek? Burcunuza hususi günlük yorumuz ve gazetelerden derlenen günlük burç yorumları.

BALIK Burcu 30 Temmuz 2015 Yorumları,
30 Temmuz 2015 BALIK burcu yorumu,
2015-07-30 BALIK burcu yorumları

GALERİ
REKLAMLAR
GÜZELLER GALERİSİ
REKLAMLAR