BAŞAK Burcu 28 Temmuz 2015 Burç Yorumları

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

oglak-burcu-7-mart27 Temmuz 2015 Pazartesi Başak burcu günlük burç yorumları. Günlük burç yorumları bugün neler söylüyor? 27 Temmuz 2015 Pazartesi günü Başak burcu amacıyla nasıl geçecek? İşte burcunuza hususi günlük yorumuz ve gazetelerden derlenen günlük burç yorumları:

Sevgili Başak, değişiklıklarla dolu günler geçiriyor olabilirsin. His hayatında yankılar bırakacak enteresan bir yolculuk yapabilirsin. Bir yer değişiklığı sana büyük çıkarlar sağlayabilir. İkamet adresin ya da iş yerin değişebilir. Bunu çevrene kabul ettirmekte zorlanacaksın.

Başak Burcu Günlük Burç Yorumları Hürriyet Yorumu

Acil araya girmek gerektiren hadiselera değişik bir yönden yaklaşmalı ve herkesi memnun edecek diğer yollar bulmaya çalışmalısınız. Günlük burç yorumları Günlük burcunuzu okurken, artan burcunuzun günlük yorumunu ilk evvel okumalısınız. Hepinize eğlenceli günler, sıhhat ve sevgi ile kalın… Niobe Aslı Temel
Başak Burcu Günlük Burç Yorumları Milliyet Yorumu

Ev hayatınızla alakalı konulara yönlenmeniz gereken hadiseler yaşayabilirsiniz. Sabah saatlerinde yaşanan hadiseleri algılamakta zorlanacağınız vakitler içerisindesiniz. Gün içerisinde emniyet arayışına girebilirsiniz. Uğraştığınız konular içerisinde gelişme kaydetmek isteyeceksiniz. İşlerinizi güçlendirmek amacıyla yaratıcılığınızı kullanabilirsiniz.
Başak Burcu Günlük Burç Yorumları Sabah Yorumu

Aşk yaşamınızda gidermek amacıyla işte size verilebilecek fırsatlar dönemi. Bu günleri güzel kullanmalı ve uzlaşma yolunda atacağınız ismimlarınızı ayarlamalısınız. Yalnızsanız arkadaşlarınızın desteği ile bir temas içerisinde olacaksınız. Beraberliğiniz varsa, yatırımlarınızı kendi beraberliğiniz yapmalısınız. İş yaşantınızda bir fazla rakiple karşı karşıya kalma durumunuz olabilir.
Başak Burcu Günlük Burç Yorumları Vatan Yorumu

Bugün kendinizi her türlü sorumluluğu bir kıyıya bırakmış sevdikleriniz amacıyla çabalarken bulabilirsiniz. Evde yapılacaklar söz hususu olduğunda destek veren bulmakta zorlanabilirsiniz. Feda eden doğrultu olmanız beklenecek.
Başak Burcu Günlük Burç Yorumları Radikal Yorumu

Bugün saat 01.43’de Aslan burcunda gerçekleşen ve etkisini üç gün evvel ve üç gün sonra yoğun şeklinde hissettirecek bulunan yeni ay ile eş güdümlü ruhsallık alanınız canlanırken, manası rüyalar görecek, geçmişten şahıslarla karşılaşmalar yaşayacak ve kendinizi dinlendirmek amacıyla biraz geri planda duracaksınız. Bu vakit diliminde mümkün rahatsızlıklarınızda süratle güzelleşebileceğiniz bir vakit sözhususu iken, Mars’ın görünümü, etkileşim hususu ile alakalı kayıplara sebebiyet verebileceği amacıyla bilhassa hususi yaşamınızda iki kere düşünüp konuşmanız gereken ve ego savaşlarından uzak durmanız gereken bir vakit sözhususu olacak. Bu vakit diliminin en güzel haberi ise Satürn’ün Venüs ve Merkür’e bulunan uyumlu görünümüyle, sizin gelirlerinizdeki ciddi artış ve aşk hayatınızda yeni insanlarla tanışma ve devam eden temasleri evlilik ya da bir ismim öteye taşıma niyetinin doğması olacak. Yeniay haftasında gelirlerinizde artış görürken, geleceğe yönelik projeleriniz desteklenecek ve iş görüşmelerinizden pozitif etkilerle ayrılacaksınız. Yeter ki bu süreçte öfkenizi, sevginizi, kısaca her duygunuzu bastırmadan, insanlara sakin ve dengeli davranışlarla aktarın ve ılımlı tavrınızı koruyun.
Başak Burcu Günlük Burç Yorumları Takvim Yorumu

Kartınız İmparator… Karşı cinsle bulunan temasnizde üzerinizde baskı olduğunu hissedebiliyorsunuz. Bu halde mutsuz bir gün geçirme ihtimaliniz var. Kendinizi çalışmaya verin.
27 Temmuz 2015 Pazartesi Başak burcu günlük burç yorumları. Günlük burç yorumunuz bugün neler söylüyor? 27 Temmuz 2015 Pazartesi günü Başak burcu amacıyla nasıl geçecek? Burcunuza hususi günlük yorumuz ve gazetelerden derlenen günlük burç yorumları.

GALERİ
REKLAMLAR
GÜZELLER GALERİSİ
REKLAMLAR