BAŞAK Burcu 30 Temmuz 2015 Burç Yorumları

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

oglak-burcu-7-mart29 Temmuz 2015 Çarşamba Başak burcu günlük burç yorumları. Günlük burç yorumları bugün neler söylüyor? 29 Temmuz 2015 Çarşamba günü Başak burcu amacıyla nasıl geçecek? İşte burcunuza hususi günlük yorumuz ve gazetelerden derlenen günlük burç yorumları:

Sevgili Başak, duygusal yaşamının akışını değiştirecek yeni bir olayla karşılaşabilirsin. Bu durumda eski dostun yardımına ihtiyacın var. Hiç ummadığın birinin yapacaklarına minnettar kalacaksın. Tatil günlerin de elindeki parayı toplu durumda harcamamalısın. Sıcak çarpmalarına ilgi etmelisin.

Başak Burcu Günlük Burç Yorumları Hürriyet Yorumu

Bazı konularda sözlerinizin istenilen tesiri yaratmadığını ve başladığınız sorunlu noktaya döndüğünüzü düşünseniz bile, gerçekten en mantıklı biçimde davrandınız ve yine pozisyonunuzu aldınız. Günlük burç yorumları Bütün burçları aynı biçimde ilgilendiren ve kesinlikle okunması gereken gün geneli: Sorumluluklar ön planda. Halledilmesi gereken işler, görevler ve sorumluluklar disiplin gerektirebilir. Gün içerisinde karar alma yeteneğimiz yüksek. Öğle saatlerinde, insanlarla empati kurabilir, hiçbirşey beklemeden şefkatli yaklaşımlar içerisine girebiliriz ya da manevi başlıklı konular, dua etmek ya da spritüel alanlara ilgi göstermek amacıyla ideal saatlerde olacağız. Akşam saatlerinde ise, duygusal anlamda biraz baskı altında hissedebiliriz ya da rekabet içgüdümüz bizi hırçınlaştırabilir. Gücü doğru yönde kullanmak, manipülatif etkilere ilgi etmek gerekecektir. Günlük burcunuzu okurken, artan burcunuzun günlük yorumunu ilk önce okumalısınız. Hepinize eğlenceli günler, sıhhat ve sevgi ile kalın… Niobe Aslı Temel
Başak Burcu Günlük Burç Yorumları Milliyet Yorumu

Bugün kendinizi oldukça rahat ifade edeceğiniz vakitler var. Aşk gündeminizi etkileyebilir. Gün içerisinde keyif aldığınız şeyler amacıyla harcama yapabilirsiniz. Öğle saatlerinde sanatsal uğraşlar içerisinde olmak isteyebilirsiniz. Çocuklarla vakit geçirmek size güzel gelecektir. Akşam saatlerinde saklı kalmış hadiselerla ilgilenmek halinde kalabilirsiniz.
Başak Burcu Günlük Burç Yorumları Sabah Yorumu

Ay zıt burcunuzda ilerliyor. Sevginizi göstermekte pinti davranıyor,sevdiklerinize karşı kıskanç ve izleyicisiniz. Bu çelişkgüzel üzerinizden atmalısınız. Ketum günlerinizden birini yaşıyorsunuz. Derin düşünmenin size çok bir faydası yok. Sadece yaşadığınız zincirleme hadiseler yüzünden, aklınız geçmişinize takıldığı vakit, amacıylaizde bir burukluk başlıyor.
Başak Burcu Günlük Burç Yorumları Vatan Yorumu

Günün ilk yarısı yaratıcılık isteyen işler, keyif içerikli, hususi ilişkilerinizle ilgili planlar amacıyla elverişli. Hayatın keyfini çıkarma heves ve imkanınız olacak. Akşam Romantik planlar kıskançlık krizleriyle bozulabilir.
Başak Burcu Günlük Burç Yorumları Radikal Yorumu

Gün süresince bulunduğunuz her ortamda enerjinizle ilgi çekeceğiniz, duygusal şeklinde titiz bir vakitdasınız. Güzellik ve bakım işlerinizi tamamlayabileceğiniz bugün, çift ilişkilerde alınganlığa açık bir süreçtesiniz.
Başak Burcu Günlük Burç Yorumları Takvim Yorumu

Arkadaş içerisinde kendinizi güzel hissetmenize sebep olacak sözler duyup özgüveninizi tazeleyeceksiniz. Alçak gönüllüğünüzü korumalısınız.
29 Temmuz 2015 Çarşamba Başak burcu günlük burç yorumları. Günlük burç yorumunuz bugün neler söylüyor? 29 Temmuz 2015 Çarşamba günü Başak burcu amacıyla nasıl geçecek? Burcunuza hususi günlük yorumuz ve gazetelerden derlenen günlük burç yorumları.

BAŞAK Burcu 30 Temmuz 2015 Yorumları,
30 Temmuz 2015 BAŞAK burcu yorumu,
2015-07-30 BAŞAK burcu yorumları

GALERİ
REKLAMLAR
GÜZELLER GALERİSİ
REKLAMLAR