Batman Süperman Adaletin Şafağı Filmi Ne Zaman

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

Türk Hava Yolları’nın sponsor bulunduğu Batman Süperman Adaletin Şafağı filminin galası, 20 Mart’ta New York’ta gerçekleştirilecek. Bu galadan sonra Batman’in kullandığı ‘Batmobile’ aracı İstanbul’a getirilecek. Film bütün dünya ile eş güdümlü 24 Mart’ta vizyona girecek.

TÜRKİYE’Yİ TANITACAK

Üçüncü Köprüden geçerek kıtaları birleştirecek araç, Türk Hava Yolları’nın yanı sıra İstanbul’un tanıtımına da mühim katkı sağlayacak. THY Batmobile’i ilk şeklinde Berlin’de uygulanan ITB Turizm Fuarı’nda sergilemişti. Araç sene süresince THY tanıtımlarında kullanılacak. Zırhlı ve silahlı araç, 1930’lardan bu yana Batman yönünden çizgiRoman ve filmlerde kullanılıyor.

ANA SPONSOR THY

Bu senenin gişede en başarılı filmi olması beklenilen Batman Superman Adaletin Şafağı’nın final bölümü THY uçağında geçiyor. Tanıtım kampanyalarına THY ilaveten filmin iki karakteri Batman ile Superman’in yaşadığı hayali şehirler Gotham ile Metropolis’i ‘yeni uçuş noktası’ şeklinde açıklamıştı. Filmin tanıtımı amacıyla uygulanan bu açıklamanın sonrasında bir fazla şahıs THY’nin davet merkezini arayarak iki hayali şehir Gotham ya da Metropolis’e bilet alabilmek istediğini söylemişti.

batmobile-3-kopruden-gececek-8274960_5118_m[1]

FİLMİN TANITINMI YAPILIYOR

Geçtiğimiz zamanlarda film amacıyla hususi boyanan Boeing 777-300ER tarzı yolcu uçağını lanse eden THY, uçaklarda da filmin tanıtımını yapıyor. Uzun menzilli uçaklarda yolculara dağıtılan mönüler, amenity kit şeklinde adlandırılan yolcu çantalarında da filmin logoları ve resimleri yer alıyor. Hem de uçağa binişten sonra yolculara üstünde Batman ya da Superman logolarının bulunduğu mini pastalar ikram ediliyor.

GALERİ
REKLAMLAR
GÜZELLER GALERİSİ
REKLAMLAR