Bebek Gelinlik Modelleri

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

Bebek gelinlik modelleri; Her ne kadar yetişkinler için tercih edilen gelinlik modelleri en önemli konu olsa da elbette ki düğün günü bebeklerimizin de güzel görünmesi istenir. Bu yüzden hem onların daha şirin görünebilmesi hem de rahat edebilmesi için pek çok farklı tarz arasından seçim yapabilirsiniz. Bebek gelinlik modelleri içerisinde tüylü gelinlikler, taşlı modeller, İncili modeller gibi pek çok model ve tasarım vardır. Çocuk gelinlik modelleri detaylarını gelin birlikte görelim.

Bebek Gelinlik Modelleri

Bebeğinizin de katıldığınız düğünde göz doldurmasını istiyorsanız 2020 çocuk gelinlikleri galerimize göz atmalısınız.

Çocuk Gelinlik Modelleri (Tüllü Gelinlikler)

Bebekleriniz için güzellikten daha ön planda olması istenen etmen şirinliktir. Bu durumda da tüylü modeller bebeğinizi şirin gösterecek en iyi modeller arasındadır. Tül detayları ile kabartılmış etek kısımları bu konuda sizlere yardımcı olur. Elbette ki bunların yanı sıra incili ve taşlı bebek gelinlikleri de tercih edebileceğiniz tasarımlar arasında yer alır.

Bebek Gelinlik (Taşlı Modeller)

Taş detayları ile süslenmiş olan, transparan kumaş kullanılan, tarlatanlı ve bunun yanı sıra şifon gelinliklerde bebekleriniz için şık tercihler arasındadır. Bu modeller arasında yaka seçeneği olarak kayık yaka, askılı ya da tek omuz bebek gelinlikleri arasından tercih edebilirsiniz.

Bebek Gelinlikleri (İncili Modeller)

Kabarık gelinlik modelleri için inci taşların kullanıldığı modellerle birlikte tül kumaşlar ile kabartılmış gelinliklerde bebekleriniz için uygun gelinlik tasarımını sağlar. Bebek gelinlik modelleri arasında, bunların yanı sıra danteller ve dantelli duvaklar da kullanılan özellikler arasındadır.

Bebek Gelinlik Modelleri Ve Fiyatları

A kesim gelinlikler
Balık kesim gelinlikler
Dar kesim gelinlikler
Sade gelinlikler

Prenses modeller

Tüm bu modeller bebeğiniz için alternatif olarak karşımıza çıkmaktadır.Bebek gelinlik fiyatları ise bölgeden bölgeye değişmekle birlikte 150-1000 TL arasında değişmektedir.

Bebek Gelinlikleri

Bebek gelinlik Modelleri Arasından Seçim Yaparken Nelere Dikkat Edilmelidir?

Kızlarınızın en masum yaşlarında onları daha da masumlaştırmak için düğünlerde, nişanlarda ya da bunların dışında organizasyon olmaması halinde fotoğraf çekmek için bile gelinlikler kullanılır.

Bu masum bebekler için tasarlanan gelinlikler de tahmin edersiniz ki renk sınırlaması yoktur. Minik görüntüleriyle zaten kişilerin içini kıpır kıpır yapan bebekler cıvıl cıvıl renk seçenekleriyle gelinlikleri rahatlıkla üzerlerinde taşırlar.

Buz mavisi bebek gelinlik, pembe bebek gelinlik, pudra rengi bebek gelinlik, su yeşili bebek gelinlik ve tartışmasız en güzel renk olarak beyaz sade gelinlik, bebek gelinlik modelleri arasında yerlerini almışlardır. Bazı modellerde ise beyaz renkle birlikte bu renkler de birlikte kullanılmıştır.

GALERİ
REKLAMLAR
GÜZELLER GALERİSİ
REKLAMLAR