Benzin Fiyatlarına İndirim Üstüne İndirim Geliyor

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

Geçtiğimiz aylarda her gün gelen zamlarla 5,45 tl fiyatlarına kadar gelen benzinin litre fiyatı geçtiğimiz gecelerde yapılan 9 kuruşluk indirimlerle 4,95 tl seviyelerine kadar geriledi. Yapılan zamların ardından 5,45 tl ye kadar artmış olan fiyatların üst üste gelen ufak indirimler sonucu 4,95 tl ye gelerek yaklaşık 50 kuruş gibi bir indirimle satılması vatandaşları yaz sezonu öncesi sevindirdi.

Dolar’ın TL bazında değer kaybetmesi sebebiyle bir süredir herkesin beklediği akaryakıtta fiyat indirimi yapılmaya devam ediyor. Benzinin litre ücretinde bu gece yarısından itibaren  9 kuruşluk indirim yapıldı.

Böylelikle Ankara’da litresi ortalama 5,06 tl den satılan benzinin litre fiyatı 4,97 tl yapılacak. Benzinin litresi İstanbul’da 5,01 liradan 4,92 liraya, İzmir’de 5,04 liradan 4,95 liraya düşecek.

13 HAZİRAN’DA 6 KURUŞ İNDİRİM YAŞANMIŞTI

Dağıtım şirketlerinin belirlemiş olduğu ücretler, rekabet ve serbesti sebebiyle şirketler ve kentlere göre küçük çaplı farklılıklar gösteriyor. Benzinin litresinde en son 13 Haziran’da 6 kuruşluk indirim olmuştu.

GALERİ
REKLAMLAR
GÜZELLER GALERİSİ
REKLAMLAR