Beşiktaş, Gökhan Gönül’le Mehmet Topal’ın Peşinde

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

Beşiktaş, şampiyonluk yolundaki en büyük rakibi Fenerbahçe’nin süper yıldızı Gökhan Gönül’e ve Mehmet Topal’a göz dikti.

“FENER’LE ANLAŞAMAZSAN KAPIMIZ AÇIK”

Habertürk gazetesinde yer alan habere göre; Sezon sonucunda serbest kalacak tespit edilen ve Kanarya ile şimdilik yeni bir sözleşme imzalamayan 31 yaşındaki milli oyuncuya aracılar kanalıyla ilk mesaj iletildi. Beşiktaş kurmaylarının, “Fenerbahçe ile anlaşamazsan kapımız sonuna kadar açık. Seni Beşiktaş’ta görmekten sevinç duyarız” mesajıyla Gökhan’ın ‘Gönül’ünü çalmaya çalıştığı ifade edildi.

YILLIK 1 MİLYON 710 BİN EURO KAZANIYOR

Uzun bir aradan sonra Şampiyonlar Ligi’nde boy göstermeye hazırlanan Kartal, Gökhan Gönül’ün aktarmaiyle dev arenaya dev bir takviyeyle girmeyi, Beck’in yanına milli yıldızı da ekleyerek savunmanın sağını ‘kusursuz’ duruma gelmeyi planlıyor. Olayın ekonomik boyutuna gelince… Gökhan, senelik 1 milyon 710 bin Euro kazanıyor. Beşiktaş’ta ise 3.5 milyon Euro alan Gomez’in sonrasında en yüksek ücreti 1.7 milyon Euro ile Quaresma’ya ödeniyor.

KARTAL DÖVMESİ GÜNDEM OLMUŞTU

Gökhan Gönül’ün sağ ayak bileğinde tespit edilen kartal dövmesi bilindiği gibi uzun vakit münakaşa hususu olmuştu.Milli oyuncunun küçükken Beşiktaş taraftarı bulunduğu iddiaları meydana atılırken Gökhan’ın babası, “Oğlum Bursa’da oturduğumuz amacıyla küçüklüğünde Bursaspor taraftarıydı” açıklamasını yapmıştı.

GÖKHAN’DAN SONRA TOPAL’DA

Gökhan Gönül’ü gözüne kestiren Beşiktaş’ın Fenerbahçe’den ilgi duyduğu tek isim deneyimli futbolcu değil. Siyah-Beyazlılar, ezeli rakiplerinde tıpkı Gökhan gibi sözleşmesi bu sezonun sonucunda bitecek tespit edilen Mehmet Topal’ı da radarına aldı. Beşiktaşlı kurmaylar, Kanarya’nın orta sahadaki dinamosunun da halini takip eder iken ideal şartların oluşması durumunda aktarma amacıyla şans kollayacak.

GALERİ
REKLAMLAR
GÜZELLER GALERİSİ
REKLAMLAR