Beşiktaş – Göztepe Maçı için Soruşturma Açıldı

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

Türk futbolunda skandallar bitmek bilmiyor. Son yıllarda çok fazla sorunun araştırılması Türk futboluna olan güveni azaltmış durumdaydı. Şimdi ise Beşiktaş ve Göztepe takımları PFDK ya sevk edilerek gündeme bomba gibi düşen bir haberle sarstılar.

Beşiktaş ve Göztepe arasında oynanan maçta kötü sözler söylenmesi ve istenmeyen şekilde tezahüratlarda bulunması sonucunda PFDK tarafından soruşturulma başlatıldı. Beşiktaş – Göztepe maçında yaşanan saha olayları gerekçesiyle PFDK ya sevk edilmiş olan iki takıma ne ceza verileceği ise merak konusu oldu.

Beşiktaş Göztepe maçında merdivenlerin boş kalmasının ardından talimatlar doğrultusunda hareket edilmemesinin ardından Leo Schwechlen hareketinin ardından PFDK ya kurallarda olmayan bu hareketini de dahil ederek soruşturma başlattı.

Aynı zamanda TFF Hukuk Müşavirliği, Kasımpaşa Kulübü yöneticisi Bekir Nursal Bilgin’i sportmenliğe karşı konuşmaları, Kasımpaşalı futbolcu Trezeguet (Mahmoud Hassan) ile Kardemir Karabüksporlu Ceyhun Gülselam’ı da yanlış hareketleri nedeniyle disiplin soruşturması açtı. Maçla ilgili olarak açılan soruşturmanın akibeti ne olur merak konusu ancak önümüzdeki günlerde ligte önemli bir yere sahip olmak isteyen Beşiktaş takımına darbe vuracak bir karar verilmemesini taraftarlarda dört gözle beklemektedir.

GALERİ
REKLAMLAR
GÜZELLER GALERİSİ
REKLAMLAR