Beşiktaş Yıldız Listesini Hazırladı

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

Süper Lig’de bitime 5 hafta kala şampiyonluk amacıyla büyük bir üstünlüğü elinde sahip tespit edilen Siyah-Beyazlılar’da yönetim, grupa rehavete kapılmamaları konusu ile ilgili uyarılarda yer alır iken başka yandan da ileriki sezonun kadrosunu kurmak amacıyla çalışmalara başladı.

Bu tarafta savunma ve orta alanda bir yeniliğe gidecek tespit edilen yönetimin, Fenerbahçe’den 2 ismi de gözüne kestirdiği bildirildi. Gelecek sezon büyük ihtimalle Şampiyonlar Ligi’nde yer alacak tespit edilen Beşiktaş’ı, Kupa 1’de ses getirecek bir grup durumuna getirmek amacıyla atağa kalkan Siyah-Beyazlı idareciler; Vodafone Arena’ya ilk şeklinde Almanya Bundesliga devi Bayern Münih’in Hollandalı süperstarı Arjen Robben’i gözüne kestirdi… Bavyera ekibiyle 1 senelik oldukça sözleşmesi tespit edilen 32 yaşındaki dünya yıldızı konusu ile ilgili şuandan nabız yoklayan yönetim, bu oyuncuyla eş güdümlü taraftarı heyecanlandırmayı planlıyor.

KALDIRMADIĞI KUPA YOK

Bayern’de yaşadığı sakatlıklar nedeniyle çok forma olanağı bulamayan Robben, Kırmızı-Beyazlılar’la 22 maçta 7 gol ve 3 asist yaptı. Kasığındaki sorunu atlatan ve grupıyla çalışmalara başlayan deneyimli sağ kanadın, yeni sezona devamlı şeklinde forma giyebileceği bir ekipte devam etmeyi istediği öğrenildi. Robben; Almanya Ligi, Almanya Kupası, UEFA Süper Kupası, Şampiyonlar Ligi, İspanya Ligi, İngiltere Premier Lig, İngiltere Lig Kupası ve Hollanda Ligi’nde şampiyonluk yaşamıştı.

arena-ya-yildiz-yagacak_x_8366108_347_z1[1]

ARJEN ROBBEN KiMDiR?

Doğum Tarihi: 23.01.1984
Doğum Yeri: Bedum
Ülkesi: Hollanda
Yaşı: 32
Boyu: 1.80
Kilo: 80
Mevkii: Sağ kanat
Kulübü: Bayern Münih
Oynadığı gruplar: Groningen, PSV Eindhoven, Chelsea, Real Madrid.

KARTAL’IN LİSTESİNDEKİ DİĞER İSİMLER

JOHN TERRY

Tam 16 sezondur formasını giydiği Chelsea’yle sezon sonucunda yollarını ayıracak tespit edilen John Terry, Siyah-Beyazlılar’ın savunma hattına gerçekleştireceği takviye konusu ile ilgili listeye girdi. Bedelsiz bir oyuncu olması nedeniyle Kartal’ın hedefleri arasında tespit edilen 35 yaşındaki stoper, bu sezon Maviler’le 31 maçta vazife yaptı. Deneyimli savunmacı, oldukça önce; Premier Lig, İngiltere Federasyon Kupası, UEFA Avrupa Ligi ve Şampiyonlar Ligi zaferi yaşadı.

HATEM BEN ARFA

Fransız futbolunun son dönemdeki en gözde futbolcuları arasında yer alan Hatem Ben Arfa, Nice performansıyla kariyerinin en parlak dönemini yaşıyor. Takımıyla bu sezon 33 maçta 17 gol ve 4 asisitlik performans sergileyen 29 yaşındaki orta saha oyuncusunun Nice’le sözleşmesi Haziran ayında sona erecek. Kara Kartal’ın bedelsiz şeklinde kadrosuna kazandırmayı planladığı başarılı futbolcuyla; Paris Saint-Germain ve Atletico Madrid’in de devrede bulunduğu konuşuluyor.

KAMİL GLİK

İtalya Serie A ekibi Torino’nun 28 yaşındaki Polonyalı stoperi Kamil Jacek Glik de Beşiktaş’ın hedefleri arasında yer alıyor… Kulübüyle 2020 senesine kadar sözleşmesi tespit edilen 28 yaşındaki 1,90’lık stoperin kariyerine Şampiyonlar Ligi’nde yer alan bir grupta devam etmeye sıcak baktığı öğrenildi.

GÖKHAN GÖNÜL

Fenerbahçe’yle sezon sonucunda sözleşmesi sona erecek olmasına karşın kulübünden kontrat yenileme öneriyi almayan Gökhan Gönül’ün, Siyah-Beyazlılar’la ön uyuşma yaptığı öğrenildi. 31 yaşındaki sağ bekin, tarafların gerçekleştireceği son görüşmenin sonrasında sezon bitiminde Beşiktaş forması giymesi bekleniyor.

MEHMET TOPAL

Sarı-Lacivertliler’in kontrat yenilemediği bir başka futbolcu Mehmet Topal da Kara Kartal’ın radarına girdi. Deneyimli ön liberoyla menaceri vasıtasıyla ilişki kuran Siyah-Beyazlılar’ın futbolcudan, “Sezon sonucunda ilk önceliğim Avrupa’da bir grupa gitmek olacak” diyerek Kara Kartal’dan vakit istediği bildirildi.

GALERİ
REKLAMLAR
GÜZELLER GALERİSİ
REKLAMLAR