Beşiktaş’ın Yeni Otobüsü Görücüye Çıktı

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, cumartesi günü oynanacak Galatasaray derbisine ilişkin, “Önemli bir maç. Her derbinin kendisine özgü bir öyküsü olur. Bizim açımızdan ehemmiyeti; Vodafone Arena’daki ilk derbi olması” dedi.

Beşiktaş Kulübü, ulaşım amacıyla Temsa ile sponsorluk uyuşması imzaladı. Vodafone Arena’da düzenlenen törene Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman ve Temsa Genel Müdürü Dinçer Çelik katıldı.

ÇELİK: BEŞİKTAŞ’A ÇOK YAKIŞACAK

Temsa Genel Müdürü Dinçer Çelik toplantıda yaptığı bildirimde, “Bugün Beşiktaş’ın marka sayısal değeri ve büyüklüğü ortada. Böyle iki güzide şirketin birlikteliğine tanık oluyoruz. Bu yıl Maraton otobüsümüzü Beşiktaş’ın tüketimine veriyoruz. Beşiktaş’a fazla yakışacağını düşünüyoruz. Hayırlı olmasını diliyoruz. Hem Avrupa’da hem de ligde Beşiktaş’a başarılar diliyoruz” dedi.

“GELİRLERİ 10 KAT ARTTIRDIK”

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman ise toplantıda yaptığı bildirimde, “Haftaya şık başladık. İnşallah bu hafta da şık bir hafta olur. Bildiğiniz gibi bu yıl Temsa şirketi ile bizim futbol takımımızın sponsorlukları ile ilgili bir uyuşma yaptık, onlar bize vasıta desteği veriyorlar. Türkiye’nin gururu tespit edilen bir marka ile bu tür bir uyuşma yaptığımız amacıyla fazla mutluyum. Beşiktaş bu yıl Şampiyonlar Ligi’nde biliyorsunuz, Temsa da gururla bizi Avrupa’da temsil ediyor. Bu iki marka bir araya geldiği amacıyla fazla mutluyum. Hem İstanbul’da hem de deplasmanda Temsa otobüsleri ile seyahat edeceğiz. Beşiktaş’a geldiğimizden beri en ehemmiyet sunduğumuz mevzu marka sayısal değeri. Son 4 yılde Beşiktaş’ın sponsorluk gelirlerini aşağı yukarı 10 katı arttırdık. Bütün ilişkilerimizde karşılıklı kazanma ilkesini benimsedik. Bu uyuşmada da hem Beşiktaş’a hem de Temsa’ya büyük yarar getirecektir. Bütün Temsa şirketine fazla teşekkür etmek istiyorum” dedi.

yeni-takim-otobusu-nefes-kesti_x_8784992_4359_z11

“İNŞALLAH ŞANS BİZDEN YANA OLUR”

Cumartesi günü oynayacakları Galatasaray derbisi ile ilgili da mevzuşan Orman, “Önemli bir maç Galatasaray derbisi. Her derbinin kendisine özgü bir öyküsü olur. Bizim açımızdan ehemmiyeti; Vodafone Arena’daki ilk derbi olması. Ama oldukça fazla oynanacak maç var. İnşallah sahada oyuncuların karar vereceği, taşkınlığın olmadığı, hoşça izlenen, her bireyin hayatlarında bir anı şeklinde kalacak bir maç diliyorum. Galatasaray da kazanmak amacıyla gelecektir. Beşiktaş da Galatasaray’ı yenmek isteyecektir. İnşallah fırsat bizden yana olur” açıklamasında bulundu.

KARABORSAYI ENGELLEMEK İSTİYORUZ”

Derbi maçtaki yüksek bilet fiyatları ile ilgili da bildirimde tespit edilen Fikret Orman, “Taraftar haklı, bilet pahalı. Ülkemizde gelir standardına baktığımız vakit pahalı bulmalarını haklı görüyorum ancak şu şekilde bir doğrultu var; Beşiktaş’da 32 bin toplu sahibi var. Ortalama fiyatlar 40 liraya geliyor, toplu alanlara. Ancak elimizde kısıtlı oranda bilet kaldığı amacıyla, yasa müsaade etmiyor, bilet çıkınca anında karaborsaya çıkıyor. Bizim işimiz ise en yüksek geliri getirmek. Karaborsa yerine Beşiktaş kazansın diyoruz. Şampiyonlar Ligi’ndeki maç biletimiz oldukça da az. Çünkü UEFA’nın sponsorlarına biletler veriyoruz. Galatasaray maçında doğrultutarın gelmesini istiyoruz. Yarın emniyet toplantısı var orada belli olacak. Ama Şampiyonlar Ligi’nde Kiev’in doğrultutarına bunu vermek zorundayız. Kendi aramızda da mevzuştuk, biraz oldukça bir şeyler uygulamak istiyoruz. Amacımız kulübümüzün fazla izlenilirliğini sağlamak. Ama geliri de elde etmeye çalışıyoruz. Karaborsayı engellemek amacıyla bakıyoruz. Taraftar da kendi yönünden bakıyor. Hem de başkaldırı edenlerin çoğunun Passolig’i bile yok. Böyle bir kısım da var. Kamuoyunun bunu da bilinmesi gerekiyor” ifadelerini kullandı.

GALERİ
REKLAMLAR
GÜZELLER GALERİSİ
REKLAMLAR