BiMCELL Hat Ne Zaman Açılır? Müşteri Hizmetleri

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

Operatör sayısı gün geçtikçe artıyor. Yıllarca önce Aria ve Aycell gibi firmaların bulunduğu cep telefonu operatörü olan şirketler birleşmiş ve ortaya AVEA çıkmıştı. Telsim ise yerini Vodafone bırakmıştı. Turkcell ise uzun süredir Türkiye’de GSM operatörü olarak hizmet vermeye devam ediyor. Herşeyin en ucuzu yapan BİM GSM operatörü olarakta vatandaşa hizmet götürüyor. Bimcell olarak tanıdığımız Bim GSM operatörü uygun fiyatlarda konuşma avantajını vatandaşlarına getiriyor.

BiMCELL Hat Sahibi Olmak

Bimcell kampanyalarına devam ederek Bimcell kullanıcı sayısınıda her geçen gün arttırıyor. GSM firmaları arasında fark yaratmaya çalışan Bimcell kontörleri Bim şubelerinden temin edilebildiği diğer GSM operatörleri için Bim marketlerinden dakika almak mümkün. Bim marketlerinden başvuru yapılarak alınabilecek olan Bimcell hattınız 1 hafta içerisinde aktif olabilmektedir. Genellikle BiMCell hattınız aldığınız günden birgün sonra açılmaktadır. Günün erken saatlerinde hat almanız durumunda o gün akşama kadar açılabilmektedir.

BiMCELL Hat Ne Zaman Açılır? Müşteri Hizmetleri

BiMCELL hattınız ortalama 2-3 gün içerisinde açılabilir. Ancak, bu süreyi aşması durumunda BİMCELL Müşteri Hizmetleri numarası 444 4 551 arayarak bilgi alabilir ve hattınızın ne zaman açılacağını sorabilirsiniz. Bim marketlerinden bu konu hakkında bilgi alabilirsiniz. Fakat, kişisel olarak hattınızın neden açılmadığı ve ne zaman açılacağı gibi soruların cevaplarını sadece BiMCELL müşteri hizmetlerinden alabilmektesiniz.

GALERİ
REKLAMLAR
GÜZELLER GALERİSİ
REKLAMLAR