Bluz Modelleri

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

Yaz aylarının kapılarını çalmaya başladığımız şu günlerde giyim kuşam kapsamında bluzlar yavaş yavaş en çok tercih edilen üst giyim ürünlerinden olmaya başlıyor. Bilhassa viskon bluzların tercih edilmesi ile yaz mevsiminin bunaltıcı sıcağı ve nemi karşısında vücut teri bluz tarafından pamuk ürününe göre daha çok miktarda emilim gösteriyor ve terin vücut üzerinde kalması riski de ortadan kalkıyor. Dolayısıyla toplum içerisinde koku kaygısı güdülmeden yer almak gönül rahatlığına işaret ediyor.

Bluz Modelleri

2017 yılının bluz modelleri arasında genel olarak varılan neticede ön yaka ve omuz detaylarına ağırlık verildiği görülüyor. Bu yılın modası renkli, çizgili ve siyah, beyaz tasarımların her tarza hitap ettiği sonucuna varılıyor. Nakış ve dantel işlemelerde abiye ve gelinliklerde olduğu gibi bluz modellerinde de kendini gösteriyor.

Yaz Bluzları

Bunaltıcı sıcaklarda bir nebzede olsa serin kalabilmek ve şıklığın tamamlanması adına yönelim beklenilen birbirinden renkli ve şık tasarımlara ulaşma konusuna www.network.com.tr sitesinin ev sahipliği yaptığı görülüyor. Her yaştan bireye uygun bluzları bulmak sitede son derece kolaydır.

GALERİ
REKLAMLAR
GÜZELLER GALERİSİ
REKLAMLAR