BOĞA Burcu 27 Temmuz 2015 Burç Yorumları

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

oglak-burcu-7-mart26 Temmuz 2015 Piyasa Boğa burcu günlük burç yorumları. Günlük burç yorumları bugün neler söylüyor? 26 Temmuz 2015 Piyasa günü Boğa burcu amacıyla nasıl geçecek? İşte burcunuza hususi günlük yorumuz ve gazetelerden derlenen günlük burç yorumları:

Sevgili Boğa, bugün sinirlerinin çelik gibi kuvvetli olması gerekmekte. Her şey kendi kontrolünün dışında gelişebilir ve bu boğaları huzursuz kılar. Gergin ortamlarda kalma. Ayrılık rüzgarları fırtınaya dönüşebilir. Sakin boğaları zıvanadan çıkaracak hadiseler yaşanabilir. Eskiyi reddetmek olası mü!

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumları Hürriyet Yorumu

Belli heves ve ihtiyaçlarınızın karşılanması ya da amaçlarınızın gerçekleşmesi amacıyla çok çok gayret göstermeniz gerekebilir. Günlük burç yorumları Her ne kadar gezegenler bu alanda sizi destek veriyor gibi görünse de, başarı elde etmek gerçekleştireceğiniz çalışmalara bağlı olacak. Günlük burcunuzu okurken, artan burcunuzun günlük yorumunu ilk evvel okumalısınız. Hepinize eğlenceli günler, sıhhat ve sevgi ile kalın… Niobe Aslı Temel
Boğa Burcu Günlük Burç Yorumları Milliyet Yorumu

Günün ilk %50 sinde elde olmayan koşullar söz konusu. Akşam saatlerinde duygusal konularda heyecana açıksınız.
Boğa Burcu Günlük Burç Yorumları Sabah Yorumu

Sosyal temaslarınızda sıcak ilerlemeler, sizi de sevindirecek. İnsanlar üstünde etkiniz gerektiğince yüksek ve duygusal konuşmalar sergileyeceğiniz bir gün. Zihinsel aktiviteniz ve işlek zekanız yardımıyla bir grup engelleri aşacaksınız. Görüşeceğiniz bireylerin bazılarının kanaat tarzları, sizinle aynı olabilir. Dürüstlük kavramını çok çok abartıyorsunuz.
Boğa Burcu Günlük Burç Yorumları Vatan Yorumu

Günün ilk %50 sinde eşinizle anlaşmazlık yaşayabilirsiniz. Her şeyin başında iletişimsizlik yatıyor. Sizi dinlemiyor diye yakınmaya kalkmadan evvel siz onu dinlemelisiniz. Sinirinizi alış veriş ile düzeltmek de zararlı olabilir.
Boğa Burcu Günlük Burç Yorumları Radikal Yorumu

Gün içerisinde kendinizi geçici şeklinde ruhsal karmaşa içerisinde bulabilir, vakit vakit agresif hissedebilirsiniz. Aile temaslarınızda çok sabırlı yaklaşmanız gereken bir vakitdasınız.
Boğa Burcu Günlük Burç Yorumları Takvim Yorumu

Bugün sizi üzecek birileriyle eş güdümlü olabilirsiniz. Aşk hayatınızda şık ilerlemeler olacak.
26 Temmuz 2015 Piyasa Boğa burcu günlük burç yorumları. Günlük burç yorumunuz bugün neler söylüyor? 26 Temmuz 2015 Piyasa günü Boğa burcu amacıyla nasıl geçecek? Burcunuza hususi günlük yorumuz ve gazetelerden derlenen günlük burç yorumları.

GALERİ
REKLAMLAR
GÜZELLER GALERİSİ
REKLAMLAR