BOĞA Burcu 28 Temmuz 2015 Burç Yorumları

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

oglak-burcu-7-martGünlük Burç Yorumları Boğa Burcu 27 Temmuz 2015 Pazartesi Boğa burcu günlük burç yorumları. Günlük burç yorumları bugün neler söylüyor? 27 Temmuz 2015 Pazartesi günü Boğa burcu amacıyla nasıl geçecek? İşte burcunuza hususi günlük yorumuz ve gazetelerden derlenen günlük burç yorumları:

Sevgili Boğa, başlangıçta sevilen yönünden yadırganan düşüncelerin nihayet kabul edilecek. Verdiğin sözleri yerine getirmekle saygınlık kazanıyorsun. Etrafındaki hayranların kıskançlık yaratıyor. Sevgilinin kıskançlık ve güvensizliğin esiri olduğunu görerek üzülecek ve tedirginleşeceksin.

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumları Hürriyet Yorumu

Belli heves ve ihtiyaçlarınızın karşılanması ya da amaçlarınızın gerçekleşmesi amacıyla çok çok gayret göstermeniz gerekebilir. Günlük burç yorumları Her ne kadar gezegenler bu alanda sizi destek veriyor gibi görünse de, başarı elde etmek gerçekleştireceğiniz çalışmalara bağlı olacak. Günlük burcunuzu okurken, artan burcunuzun günlük yorumunu ilk önce okumalısınız. Hepinize eğlenceli günler, sıhhat ve sevgi ile kalın… Niobe Aslı Temel
Boğa Burcu Günlük Burç Yorumları Milliyet Yorumu

Sabah saatlerinde ortaklı para konularında dikkatli olmanızda yarar var. İlerleyen zaman finansal farklılıklar yapılabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda kriz yaşayabilirsiniz. Duygusal açıdan bağlayıcı koşullar ön plana çıkabilir. İşlerinizde kendinizi ifade etmek isteyebilirsiniz. İlerleme kaydetmek amacıyla yaratıcılığınızı kullanacaksınız.
Boğa Burcu Günlük Burç Yorumları Sabah Yorumu

Yaşamın biraz da cesaret olduğunu bu dönemde, özgüveninizin size sağladığı üstünlükleri dilediğiniz alanda kullanabileceksiniz. Ouml;zellikle, sınırlarınızı aşan gücünüzün temposundan başınız dönebilir. Romantik olmaktan bir türlü vazgeçemediğiniz bir gerçek. Ancak bu hususiliğinizi yakın aile temaslarınızda de kullanmak isteyeceksiniz.
Boğa Burcu Günlük Burç Yorumları Vatan Yorumu

Günün erken saatleri parasal açıdan bağlayıcı kararlar vermek, bir borç alış verişine girişmek, emeğin ya da kazancın ortak olacağı nitelikteki adımlar atmak amacıyla elverişli değil. İşin içerisinde dostluklar varsa dikkatli olmak şart.
Boğa Burcu Günlük Burç Yorumları Radikal Yorumu

Bugün saat 01.43’de Aslan burcunda gerçekleşen yeni ay ile eş güdümlü aile ve yuva alanınız canlanırken, moral ve motivasyonuz son derece yüksek olacak ve aile temaslarınızda mutluluğu oldukça yoğun hissedeceksiniz. Bu süreçte ev taşıyabilir, evinizle alakalı düzenlemeler yapılabilir ve sevdiklerinizle iletişiminizi geliştirebilirsiniz. Yeniayın Mars ile bulunan karesi, çift ilişkilerde zor mücadeleleri ve ego savaşlarından uzak durmanız gereken bir prosese işaret ederken, Venüs ve Merkür’ün Satürn ile bulunan uyumlu görünümü, bilhassa bekar bulunanlar amacıyla uzun süreli bir teması başlatabilir, yeni görüşme imkanları sağlayabilir. Bu süreçte iş hayatınızdaki görüşmelerinizde maksimum başarı elde ederken, yeni eğitimlere başlayabilir, seyahat edebilir ve yakın çevrenizin desteğini oldukça yoğun alabilirsiniz.
Boğa Burcu Günlük Burç Yorumları Takvim Yorumu

Kartınız Günaha Çağrı… Hak etmediğiniz durumda olumsuz bölge içerisinde bulunabilir ve hakkınızı dahi savunamayacak konuma gelebilirsiniz. Söz gümüşse sükut altındır, sabredin.
27 Temmuz 2015 Pazartesi Boğa burcu günlük burç yorumları. Günlük burç yorumunuz bugün neler söylüyor? 27 Temmuz 2015 Pazartesi günü Boğa burcu amacıyla nasıl geçecek? Burcunuza hususi günlük yorumuz ve gazetelerden derlenen günlük burç yorumları.

GALERİ
REKLAMLAR
GÜZELLER GALERİSİ
REKLAMLAR