Can Tanrıyar’a Cezaevinden Gönderilen Mektup

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

Petek Dinçöz’ün eski eşi Can Tanrıyar’a cezaevinde yatan bir hükümlüden mektup geldi. Hükümlü mektubunda, Can Tanrıyar ile oğullarını vurması amacıyla Petek Dinçöz ve annesinin kendine 500bin TL öneri ettiğini iddia ederken, geçen günlerce aracı kurşunlanan şarkıcı Berkay’a dair “Beni bilen bilir. Bak Berkay’ın başına ne geldi?” ifadesi ilgi çekti.

Petek Dinçöz’ün eski eşi Can Tanrıyar’ı bir vakit evvel kendisini “Urfalı Ali” diye arayan birinden ölüm tehditleri alması üstüne savcılığa suç duyurusunda bulunmuştu. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı yönünden yürütülen tahkîkat devam ederken, dün Tanrıyar’a Bolu T Tipi Cezaevinden bir mektup gönderildi.

“BURAYA GEL SANA DAHA ANLATACAKLARIM VAR”

Can Tanrıyar’a hükümlü Hidayet Metinoğlu yönünden gönderilen mektupta enteresan detaylar yer alırken, mektubun sağ üst köşesindeki ” Buraya gel sana oldukça anlatacaklarım var” notu ilgi çekti. Mektubu gönderen hükümlü, Can Tanrıyar ve oğulları Anılcan Tanrıyer ile Oğulcan Tanrıyar’ı vurması amacıyla Petek Dinçöz ve annesinin kendine 500 bin TL öneri ettiğini öne sürdü. Mektupta, Galatasaraylı futbolcu Emre Çolak’ın İzmir Çeşme’de bir barda dövülmesi üstüne hükümlünün “Emre Çolak’ı dövenlere gereğini yaptım” ifadesi da ilgi çekti.

can-tanriyar-a-cezaevinden-gonderilen-mektup_7869636_3659_z1[1]

BERKAY’LA ÇEKTİRDİĞİ FOTOĞRAFI PAYLAŞMIŞ

Mektubun son satırlarında ise geçen günlerce aracı kurşunlanan şarkıcı Berkay ile alakalı “Beni bilen bilir. Bilmeyene de öğretirim. Bak Berkay’ın başına ne geldi?” olarak bir ifadeye yer verildi. Hükümlünün mektupta belirttiği İnstagram adresinde Arda Turan’dan Selçuk Şahin’e,Ümit Karan’dan Orhan Gencebay’a, Nuri Alço’dan modacı Hakan Akkaya’ya kadar sanat ve futbol camiasından çoğu isimle çektirdiği fotoğraflar yer alıyor. Bu fotoğraflardan en ilgi çekeni ise hükümlü Metinoğlu’nun Şarkıcı Berkay ile çektirdiği fotoğraf.

İŞTE O MEKTUP

“Selamunaleyküm” olarak başlayan mektubun detayları ise şöyle;

“Değerli Can Tanrıyar, seninle 5 yıl evvel sen, ben, Beyazıt Öztürk Bodrum’da Viktorya’da oturmuştuk. O Urfalı Ali ağabey benim. Ama Petek Dinçöz kimdir ki beni azmettirsin. Ben tetikçi değilim. İnstagram adresim Beran 1234567. Bak instagramımı incele. Ha benim kafam iyiyken o mesajları Petek Dinçöz ile annesi benim telefonumdan çekmiş olabilir. Bir ara Petek ile annesi bir inşaatçıdan bahsettiler. Halkalı’da mı ne. Dolandırıcılar milletin parasını yemiş o inşaatçı, Petek de onun reklamını yapmış. Kandırmış milleti ev alın diye. Petek’e 5 trilyon para verecekmiş. Petek bana, ‘Ya Can ya da oğlunu vurdur 500 milyar veririm’ dedi. Bende tokadı vurdum, ‘Ben tetikçi miyim’ dedim. Petek kimdir ki ben ona maşa olayım. Emre Çolak’ı 1-2 yıl evvel dövdüler ben de o dövenlere gereğini yaptım. Şuan onun dosyasından yatıyorum. Can bak beni bilen bilir. Bilmeyene de öğretirim. Bak Berkay’ın başına ne geldi? Ben Hidayet’im Can. Ben ne istersem o olur. Benim seninle işim yok. İnstagrama bak.”

DİNÇÖZ VE ANNESİNE “ADAM ÖLDÜRMEYE TEŞEBBÜS SUÇLAMASI

Tanrıyar’ın avukatı Hande Var’ın, hükümlü’den gelen mektubu İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı yönünden yürütülen tahkîkat dosyasına göndereceği öğrenildi. Avukat Hande Var’ın ilaveten mektupta yer alan iddialar sebebiyle Petek Dinçöz ve annesi ile alakalı Tanrıyar ve iki oğluna karşı “adam öldürmeye teşebbüs” suçunu işledikleri gerekçesiyle suç duyurusunda bulunacağı kaydedildi.

GALERİ
REKLAMLAR
GÜZELLER GALERİSİ
REKLAMLAR