Cem Yılmaz “Ali Baba ve 7 Cüceler” Film Galası

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

Ünlü komedyen Cem Yılmaz’ın yarın vizyona girecek bulunan yeni filmi “Ali Baba ve 7 Cüceler’in film galası bu akşam Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde yapıldı. Cem Yılmaz’ın oğlu Kemal ile eş güdümlü geldiği galaya filmin oyuncularının yanı sıra, iş ve sanat dünyasından fazla sayıda davetli katıldı.

“SÜNNETİMDEN BERİ HİÇ PAPYON TAKMAMIŞTIM, ÇOK HEYECANLIYIM”

Oyuncular mavi halıdan yürüyerek salona geçerken Cem Yılmaz kucağında oğlu ile basın mensuplarının karşısına geçti. Cem Yılmaz, “Kemal’in ilk galası fazla heyecanlı. ‘İlla gelip bir şarkı okuyacağım.’ dedi.

Filmde abim de oynuyor, kız kardeşim de bizimle birlikte geldi. Annem, babam içeride. Ben de sünnetimden beri hiç papyon takmamıştım, fazla heyecanlıyım. Filmimiz muhteşem, fazla muhteşem bir gala.” dedi.

“SON SÖZ YİNE SEYİRCİNİN”

Filmin başrol oyuncularından Çetin Altay da “Cem ağabey ile ilk defa çalışmıyorum, fazla eski tanışıyoruz. Filmde başrol, bir tek başında varım, sonra yok” diyerek espri yaptı. Altay, “Çok şık bir film oldu. Çok komik, fazla enerjisi yüksek. Bulgaristan’da çalıştık. Çekimler 2 ay sürdü. Çok eğlenceli bir film oldu. Son söz tekrar seyircinin. Herkesin fazla beğeneceğini umuyorum.” diye konuştu. Galaya katılan ünlü oyuncular film merak ettiklerini eğlenceli bir film izleyeceklerini umduklarını dile getirdiler. Yönetmenliğini, senaristliğini ve başrolünü Cem Yılmaz’ın üstlendiği Ali Baba ve 7 Cüceler filminin diğer başrollerini ise Irina Ivkina, Zafer Algöz ve Çetin Altay paylaşıyor.

cem-yilmaz-ali-baba-ve-7-cuceler-in-galasina-7871679_7117_m[1]

FİLMİN KONUSU

Başarısız geride bıraktığımız iş hayatlarının yapacakları vatan dışı seyahatinde değişeceğini düşünen Şenay ve İlber, katıldıkları bahçecilik fuarında hatalı şahıslarla karşılaşıp beklemedikleri bir vakanın tam ortasına düşerler. Zengin olma hayalini bir diğer bahara bırakan Şenay ve İlber, dünyayı tehdit eden bir zor ile karşı karşıya olduklarını kısa vakitte anlayarak, hem kendilerini hem de bütün insanlığı bu beladan kurtarmanın yollarını aramaya başlar.

GALERİ
REKLAMLAR
GÜZELLER GALERİSİ
REKLAMLAR