Cesedi Bulunan Gencin Katili Arkadaşı Çıktı!

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

Kütahya’da dün akşam saatlerinde orman kenarında cesedi tespit edilen 28 yaşındaki Seyfettin Bayram’ı eş güdümlü içki içtiği dostu 27 yaşındaki Emre Saygın’ın bıçaklayarak öldürdüğü meydana çıktı. Gözaltına alınan Saygın, “Alkolün etkisiyle anama bacıma küfür setti. Ben de herhangi bıçağı salladım. Öldüğünü ertesi gün öğrendim” dedi.

CESEDİ ORMAN KENARINDA BULUNDU

Olay, Fatih Sultan Mehmet Bulvarı Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası binası karşısındaki ormanlık alanda meydana geldi. Dün akşam saatlerinde yürüyüş yapanlar Seyfettin Bayram’ın cesedini orman kenarında görüp hali polise bildirdi. Yapılan araştırmada işsiz tespit edilen Seyfettin Bayram’ın sırtından, göğsünden ve bacaklarından bıçaklanarak öldürüldüğü belirlendi.

“ANAMA BACIMA KÜFÜR ETTİ”

Kütahya Güvenlik Müdürlüğü Asayiş şubesi Cinayet Bürosu ekiplerinin gerçekleştirdikleri çalışmalar sonucunda Seyfettin Bayram’ın katil zanlısı şeklinde dostu Emre Saygın gözaltına alındı. Saygın’ın sorgulamasında suçunu itiraf ettiği ve polislere, “Seyfettin ile ormanlık alanda içki içiyorduk. Alkolün etkisiyle anama bacıma küfür etti. Uyardım ama dinlemedi, küfür ve hakaret etmeye devam etti. Ben de o sinirle herhangi bıçağı salladım. Hava karanlıktı. Seyfettin aşağıya doğru yuvarlandı. Ben de bırakıp eve gittim. Öldüğünü ya da öleceğini hiç ön görü etmedim. Karanlıkta bıçağın neresine yaklaştığını de bilmiyorum. Ertesi gün olunca mahallede insanlar konuşurken duydum öldüğünü” dediği öğrenildi.

Güvenlik Müdürlüğü yetkilileri, Emre Saygın’ın sorgulamasının tamamlanmasından sonra adliyeye sevk edileceğini belirtti.

“YAPACAK BİR ŞEY YOK, BİZ BIKMIŞTIK”

Baba Mustafa Bayram polislere “Yapacak bir şey yok hakkın rAhmetine kavuşmuş işte, biz bıkmıştık bırakıp gidiyordu. Dün sabahtan beri yoktu” dedi.

Seyfettin Bayram’ın cenazesi otopsi amacıyla Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Polis katil zanlısı ya da zanlılarını yakalamak amacıyla çalışma başlattı.

GALERİ
REKLAMLAR
GÜZELLER GALERİSİ
REKLAMLAR