Chloe Loughnan Boşanma İddialarını Yalanladı

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

Serdar Ortaç kaza geçirdiği için uzun süredir Amerika’da olan eşi Chloe Loughnan Ortaç’a sonunda kavuştu. Önceki gün Sarıyer’deki bir alışveriş merkezinde görüntülenen çiftten Chloe, haklarında çıkan boşanma haberlerini yalanladı.

“KARIM GELDİ AMA KARDEŞİM HASTANEDE”

Yaklaşık 4 saat bir mekanda yemek yiyen ünlü çift, mekan çıkışı Kanal D muhabirinin sorularını yanıtladı. Erkek kardeşinin yoğun bakımda tedavi görmesinden dolayı üzgün olan Serdar Ortaç, “Mutluyum arkadaşlar, karım sağ salim geldi. Ama benim şansızlığım kardeşim Serkan rahatsız ve hastanede. Kötü günler var ama karım iyi Allah’a şükür. Hanımım çok ucuz atlattı ve iyi şükürler olsun. Allah beni seviyor” dedi.

“BOŞANMIYORUZ”

Uzun süredir geçirdiği kaza nedeniyle Amerika’da olan ve bu süreçte Ortaç’la ayrılacakları yönünde haberlere sitem eden Chloe Loughnan,”Ben artık çok sıkıldım. 7 senedir buradayım ve hep ayrılık konuşuluyor. Kısacası boşanmıyoruz” dedi.

“BEN ÖLMEK ÜZEREYDİM”

Sağlık durumu hakkında açıklama yapan Chloe Loughnan Ortaç, durumuyla ilgili “Yüzde seksen iyileştim. Geldim ve eşimin yanındayım. Ben ölmek üzereydim, kocamın Amerika’ya beni ziyarete gelmediği için ona kırgın olduğum gerçek değil. Benim bütün vücudum kırıldı. Süreyya Yalçın benim çok yakın arkadaşım. Ona her zaman şükran duyacağım. Her zaman yanımdaydı” şeklinde konuştu.

GALERİ
REKLAMLAR
GÜZELLER GALERİSİ
REKLAMLAR