CHP’li Erdoğdu İle Gökçek Arasında ‘Peynir Fiyatı’ Atışması

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu’nun, Ankara’da yardım etmeye muhtaç ailelere dağıtılan peynirin pahalıya satın alındığı yönündeki açıklaması, Belediye Başkanı Melih Gökçek ile yeni bir tartışmaya yol açtı. İkili, Twitter üstünde gerçekleştirdikleri açıklamalarda karşılıklı suçlamalarda bulundu.

CHP Milletvekili Erdoğdu, geçen hafta Meclis’te yaptığı açıklamada, Ankara’da yardım etmeye muhtaç ailelere dağıtılan besin alımlarında yolsuzluk yapıldığını öne sürdü. Erdoğdu, alımı uygulanan peynirin yüksek fiyattan alındığını söyleyerek ‘Yoksula uygulanan yardımda da yolsuzluk mu’ olur sözleri ile konuyu gündeme taşımıştı.

“PEYNİRİ 9 LİRAYA ALDIK”

Erdoğdu’ya cevap, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek’ten geldi. Gökçek, Twitter hesabı üstünden “Sen bir yalancısın Aykut Erdoğdu… Migros’ta o tarihte peynir 9.75 TL… Biz almışız 9.00 TL… İşte Belgeleri” diyerek 9 Ekim 2013 tarihli bir fatura paylaştı. Anılan faturada peynirin kilo gram fiyatı 9 TL şeklinde yer alıyor.

twitter-da-peynir-atismasi-fena-kapistilar_x_8366494_457_z1[1]

“KİLO İLE TON AYNI MI?”

Erdoğdu ise bu bildirime “Migros’ta kilosu 9,75 şaşkın… Sen almışsın 600 ton… Kilo fiyatı ile ton fiyatı aynı mı? Çocuk mu kandırıyorsun???” şeklinde cevap verdi.

“DOKUNULMAZLIĞIN DA KALKIYOR “

Gökçek, attığın mesajın devamında ise “Tependen inmeyeceğim Aykut…mahkemede yine fitil fitil burnundan gelecek…Dokunulmazlığın da kalkıyor… Daha evvel de mahkum oldun… bekle” diye yazdı.

Erdoğdu’da bu mesaja karşılık “Nereye kaçtın yine? Hangi deliğe girdin? Eminim belediyede fazla mühim toplantın çıkmıştır… 3-4 gün sürer” diye yazdı.

“İKİ KİLOSUNU 9 LİRAYA ALDIK”

Gökçek ise son attığı tweet’lerin birisinde “Peynirin iki kilosu 9 TL…yani kilosu 4,5 TL…Faturaya niye ilgiyle bakmadın sazanlık yaptın işte fatura…” diye yazdı.

GALERİ
REKLAMLAR
GÜZELLER GALERİSİ
REKLAMLAR