CNC Takımlar İçin Hangi Tür Manyetik Tabla Tercih Edilmeli

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

Son zamanlarda teknolojinin hızla gelişmesi insanlara inanılmaz faydalar sağlamaktadır. Artık insanlar birçok şeyi teknoloji sayesinde çok rahat bir şekilde yapabilmektedir. Üstelik teknoloji sayesinde yapılan işler eskiye göre daha fazla verimli olmaktadır. Teknolojinin katkılarından en büyüğü ise iş makinelerinde görülmektedir. Bunun yanında teknoloji sayesinde ürünlerin kullanımı kolaylaşmış ve hiçbir şekilde iş kazaları gerçekleşmeden işlemlerin gerçekleşmesi kolay bir hal almıştır. Bu sayede kaliteli ve kusursuz ürünler üretilebilmektedir.

Elektromanyetik Tabla Sistemlerimiz Nasıl Bir Etkiye Sahiptir?

Teknolojinin insanlara sağlamış olduğu yararlı etkenlerden elektromanyetik tabla sistemleri işleme ve dondurma alanlarında kullanılabilmektedir. Çok yüksek ölçüde yakalama etkisine sahip olan bu tablolar eski zamanlarda kullanılan yöntemlere göre çok daha etkili ve profesyonel olarak bilinmektedir. Bu elektromanyetik tabla sistemlerini kullanarak işlenecek yüzeye yaklaşık 5 veya 6 işleme yapma imkanı sağlanmaktadır. Bu tabla sistemleri çalışma süresince enerji kullanımını neredeyse sıfıra indirger ve bu sayede enerji açısından yüksek miktarlarda tasarruf elde etmenizi sağlar. Bunun için cihazı kullanmadan Kısa bir süre önce şarj etmeniz yeterli olacaktır.

Elektromanyetik Tabla Sistemlerimizin Teknik Özellikleri

Elektromanyetik tabla sistemlerini kullanarak edeceğiniz tasarruf miktarının ve yüksek miktarda verimin yanında tabla sistemlerinde çok yüksek düzeylerde teknik özelliklerde bulunmaktadır.

Elektromanyetik tabla sistemlerimize ait bazı teknik özellikler aşağıdaki gibi sıralanmıştır;

  • İleri derecede yakalama gücü
  • Parçanın 6 yüzeyine işleme imkanı
  • Enerji kullanmadan çalışabilmesi
  • Yanmayan ve su geçirmeyen yapıya sahip olma
  • Yüksek yalıtım imkanı

Bütün bunların yanında üretmiş olduğumuz teknoloji eseri bu sistemlerde herhangi bir sorunla karşılaşırsanız teknik ekibimiz sizlere ücretsiz bir şekilde destek imkanı sunmaktadır.

Elektromanyetik Tabla Sistemlerimizin Kullanımının Gösterdiği Faydalar

Elektromanyetik tabla sistemlerinde tüm parçaları bağlama işleminizde fark edilecek miktarda bir hızlanma gösterecektir. Çok kolay bir şekilde kullanılmasının yanında yüksek miktarda yakalama gücü ile kolay bir şekilde parçaları bağlama işleminizi yapabileceksiniz ve bu şekilde vakitten de tasarruf edebileceksiniz. Zaten elektromanyetik tabla sistemlerini kullanarak veriminizin düşmesi imkânsızdır. Yine bunun yanında elektromanyetik tabla sistemleri bütün parça bağlama işlemlerinizi de inanılmaz bir şekilde enerji tasarrufu sağlamanıza destek verecektir. Ürettiğimiz elektromanyetik tabla sistemlerinin sahip olduğu enerjisiz bir şekilde işlem yapabilme gücü enerji tasarrufunda en büyük etkiyi sağlayacaktır.

Firma Olarak Bütün Hizmetlerimiz

Uzun yıllardır bulunmuş olduğumuz bu sektörde tedarikçi bir firma olarak değil üretici firma olarak hizmet vermekteyiz. Vertex manyetik tabla üretimleri yapmaktayız. Bunun yanında schunk manyetik tabla ve Ferro manyetik tabla olarak tüm Türkiye’de ismimizi duyurmayı başardık. Üretim yaparak piyasaya sürmüş ürünlerimizin yanında müşterilere özel olarak da ürünler üretiyoruz.
Bunun nedeni her zaman müşterilerimize verdiğimiz değer olarak bilinmektedir. Firma olarak benimsemiş olduğumuz müşteri memnuniyetini prensip haline getirdik. Bu sayede müşterilerimizden her zaman olumlu geri dönüşler aldık. Bu sektörde zirveyi temsil ediyoruz.

GALERİ
REKLAMLAR
GÜZELLER GALERİSİ
REKLAMLAR