Çöpçüye Büyük İkramiye Vurdu, Sırra Kadem Bastı!

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

Avrupa çapında oynanan fırsat oyunu EuroMillions’un son fırsatlısının kimlik verilerine dair yeni detaylar meydana çıkıyor. 11 Ekim’de uygulanan çekilişin sonrasında 168 milyon euroluk (yaklaşık 574 milyon TL) ikramiye Belçika’ya çıkmıştı. Fransa ve Belçika basınındaki haberlere göre fırsatlı kişi, başkent Brüksel’de yaşıyor. İsmi şimdilik açıklanmayan talihlinin Arnavut asıllı bir belediye çalışanı bulunduğu kaydedildi.

DE NİRO HAYRANI

Kimlik verileri güvenliği sebebiyle açıklanmayan fırsatlı bireyin 45 yaşında 4 çocuk babası bulunduğu belirtildi. Futbolu ve ABD’li ünlü oyuncu Robert De Niro’yu fazla sevdiği kaydedilen bireyin ikramiyesini aldığı belirtiliyor.

buyuk-ikramiye-kazanan-copcu-sirra-kadem-basti_x_8872563_9768_z11

İŞE GİTMEYİNCE…

Şanslı bireyin kimliğinin meydana çıkması ise mesai arkadaşları yardımıyla oldu. Arkadaşları kendine ulaşamadıklarını, telefonu ve Facebook hesabının kapalı bulunduğunu söyledi. Talihlinin, fazla güç bir hayatı bulunduğu, 1998’de Kosova savaşında Sırpların yaşadığı kasabayı yaktığı ve orada aile üyelerinin birçoğunu kaybettiği öğrenildi. Belçika basını, söz hususu EuroMillions talihlisinin çöpçü şeklinde çalıştığını aktardı. Haberlerde işine ardı ardına haber vermeden gitmeyince arkadaşlarının şüphelendiği ve akıbetini soruşturmaya başladığı belirtildi. Sonrasında gerçek meydana çıktı ve fırsatlı çöpçünün bundan sonra bir milyoner bulunduğu, haberi alır almaz da Almanya’da yaşam sürdüren akrabalarının yanına gittiği öğrenildi.

BELÇİKA REKORU

EuroMillons, Avrupa Birliği’ne üye 9 ülkede ortaklaşa oynanıyor. Şuana kadar en büyük ikramiye 190 milyon euro (yaklaşık 649 milyon TL) ile İngiltere’ye çıkmıştı. 11 Ekim’deki çekilişin sonrasında verdiği 168 milyon euroluk ikramiye ise Belçika’ya şimdiye kadar çıkan en yüksek EuroMillons mükafatı oldu.

GALERİ
REKLAMLAR
GÜZELLER GALERİSİ
REKLAMLAR