Danimarka – Türkiye Maçı Hadise Konseri – 500. Maç

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

Geçtiğimiz akşam Türkiye A milli takımımızın Danimarka ile oynadığı hazırlık maçında Hadise seyircilere sürpriz yaptı. Maç önceside söylendiği gibi Hadise TT Arena’da mini bir konser verdi. Hadise’nin konseri sırasında seyirciler coşarken, staddaki yer yer boşluklar göze çarptı. Futbol severler tarafından ilgi görmeyen Danimarka – Türkiye maçı öncesi konser veren Hadise, maç öncesi eğlenceli dakikalar yaşanmasını sağladı.

A milli takımın 500. maçında Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç’da takımı yalnız bırakmadı. Maç öncesi ve sonrası Türkiye’nin 2014 Fifa Dünya kupasıyla ilgili yorumlar yapıldı. Tecrübeli isimler tarafından yapılan yorumlarda Türkiye’nin gruptan çıkmasının zor ama imkansız olmadığı konuşuldu. Bazı kesimler ise Türkiye’nin çıkabilecek oyunu oynamadığını ancak matematiksel olarak çıkma şansının olduğu söylendi. Türkiye A milli takımı Mart ayında Andorra ile karşılaşacak ve 2014 dünya kupası için savaşacak.

Hadise Danimarka – Türkiye Maçı Konseri Videosu

500. maç için organize edilmiş olan Danimarka – Türkiye maçı öncesi Hadise’nin verdiği konserden sonra başlayan maç ATV ekranlarından canlı olarak yayınlandı. Karşılaşma 21:00’da başladı. Danimarka ve Türkiye karşılaşması karşılıklı gollerle tamamlandı. 1-1 biten maçta A milli takım beklenen oyunu sergiledi.

GALERİ
REKLAMLAR
GÜZELLER GALERİSİ
REKLAMLAR