Dayak Yiyen Hakem Yaşadıklarını Anlattı

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

Trabzonspor-Fenerbahçe maçında 17 yaşındaki saldırgan O.M. yönünden darp edilen çizgi hakemi Volkan Bayarslan, “Aslında o vuruşleri engellerdim. Ama kalbime gelen tekme beni düşürdü. Önce sahada sonra soyunma odasında nefesim kesildi.” dedi.

Trabzonspor-Fenerbahçe maçına ve ardındannda Türkiye ile dünya spor gündemine karşılaşmanın çizgi hakemi Volkan Bayarslan’a uygulanan hücum damga vurdu.

90+1. dakikada 17 yaşındaki futbol canisi O.M’nin sahaya girip Bayarslan’a tekme, yumruklarla saldırması ardından, hükem Bülent Yıldırım maçı tatil eder iken yaşanan bu vaka, büyük yankı uyandırdı. Bayarslan, vaka ardından sonsuz telefon aldı. Herkes neler yaşadığını merak ediyordu. Ne hissetmiş, nasıl toparlanmıştı? Hürriyet, Bayarslan’ın yakınlarına anlatımıyla o soruların yanıtlarına ulaştı.

Öncelikle Bayarslan, yardımcı hakem Asım Yusuf Öz’e teşekkür edip hakkını teslim ediyordu. Aynı vakitte polis bulunan Asım Yusuf Öz, yaşanan hücum ardındannda Bayarslan’ın yanına koşup koluna giren isimdi.

dovulen-hakem-tum-yasananlari-anlatti_x_8386457_318_z5[1]

“ENGEL OLURDUM AMA…”

Kalbine ve karaciğerine üst üste vuruşler alan hakem Volkan Bayarslan, vakanın şokunu bir kez oldukça yaşayarak şunları söyledi:

“Önce sırtıma ve anında ardındannda tekme ile tam kalbimin üstüne vuruş aldım. O vuruş nefesimi kesti. Asım Yusuf Öz gelip koluma girdi sağ olsun. O beni kaldırdı. O, olmasa ayağa bile kalkamazdım. Soyunma odasına güç giderdim. Zaten fazla güç yürüdüm. Soyunma odasına gittiğimde de nefesim kesildi. Ve şu anda da kalbimin tam üzeri morarmış durumda. Normalde o vuruşlerin gelmesini engellerim ve kendimi korurum. Fakat kalbime aldığım vuruş beni düşürdü.”

DARP RAPORU ALDI

Volkan Bayarslan’a soyunma odasında ilk müoldukçaleyi Fenerbahçe Kulübü Doktoru Burak Kunduracıoğlu, ardındannda Trabzonspor Kulübü hekimi Ufuk Şentürk yaptı.

Yaşanan vahim vaka ardındannda hakem odası ziyaretçi akınına uğradı.

Önce Trabzonspor grup durumunda hakem odasına işlemiş olsun ziyaretinde bulundu. Sonrasında Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu hakem odasına geldi. Bayarslan, tedavi ardından Trabzon Fatih Hastanesi’ne giderek darp raporu alıp, saldırgandan şikayetçi oldu.

5 YIL OKUDUGU YERDE TEPKiLERE MARUZ KALDI

Saha içerisinde Trabzonsporlu taraftarın hücumsına uğrayan hakem Volkan Bayarslan’ın yolu oldukça evvel de Trabzon’dan işlemiş. Bayarslan, 5 sene Trabzon’da eğitim görmüş.

GALERİ
REKLAMLAR
GÜZELLER GALERİSİ
REKLAMLAR