Ece Erken’den Lerzan Mutlu’ya Hakaret Davası

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

Geçtiğimiz haftalarda eşi Serkan Uçar ile yaşadığı problemler sebebiyle boşanma iddialarıyla gündeme gelen ünlü sunucu Ece Erken, bu kez şarkıcı Lerzan Mutlu ile ilgili suç duyurusunda bulundu. Özel bir televizyon kanalında yayınlanan magazin uygulamanının sunucusu ünlü şarkıcı Lerzan Mutlu’nun Ece Erken ile ilgili enteresan iddialar meydana atmıştı.

“DAVAYI GERİ ÇEKMEK İÇİN ÇANTA İSTEDİ”

Lerzan Mutlu, sunuculuğunu üstlendiği uygulamada Erken ile ilgili, “Ece Erken beni dava etti, Alişan da bizi barıştırmak amacıyla araya girdi. Ece barışmak ve davayı geri alabilmek amacıyla bir çanta istedi benden. O devre bir uygulama yapıyordu. Şımarık hareketleri vardı. Konuğu Gülşen’di. Yayında saçma bir soru sorunca Gülşen araya girip ‘Lerzan benim arkadaşımdır’ dedi. Ben de Twitter sayfamdan ‘Durup dururken benim aşaması ağzına sebep alıyorsun?’ diye başlayarak bir şeyler yazdım. Sonra da beni dava etti ve davayı geri çekmek amacıyla çanta istedi.” ifadelerini kullanmıştı.

ece-erken-den-lerzan-mutlu-ya-suc-duyurusu

“KENDİ KUYUMU KAZDIM”

Mutlu uygulamada, “Ece ilk eşinden ayrılamıyordu. Beni aradı. ‘Avukatın her davayı kazanıyor, numarasını sunar misin?’ dedi. Ece Erken’i benim avukatım boşadı. Sonra ben kendi kuyumu kazdım. İkimiz davalık olunca, ona telefonunu verdiğim avukatım davaya girmedi. Şimdi ise tazminat davamız devam ediyor. İstediği çantayı da almadım. Bu dengesiz ve tutarsız tavırlar hiç güzel değil. Ben boşanamadığında sana avukatımı yönlendirmişim, ben sana bu güzelliği yapmışken senin kılıcını bana soktun. Ece’ye kırılmadım zira öneme alacağım biri değil. Beni dava ettiği sözleri ‘Ben yazmadım’ diyebilirdim ama savcıya gidip ‘Hepsini ben yazdım’ dedim. Az kalsın Demet Akalın ile de beni küstürecekti. Ardından Demet de onunla görüşmez oldu.” diye konuşmuştu.

“ERKEN’DEN, MUTLU’YA HAKARET SUÇLAMASI”

Ece Erken uygulamanın sonrasında avukatı vasıtasıyla İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na Mutlu’nun kendine hakaret ettiği gerekçesiyle suç duyurusu dilekçesi sundu. Mutlu ve Erken’in önümüzdeki zamanlarda Basın Suçları Bürosu’na gelerek ifade vermeleri bekleniyor.

GALERİ
REKLAMLAR
GÜZELLER GALERİSİ
REKLAMLAR