Emre Belözoğlu’ndan İtiraf Dolu Açıklamalar

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

Medipol Başakşehir’in deneyimli futbolcusu Emre Belözoğlu, eski grupı Fenerbahçe’de oynayamadığı amacıyla üzgün. NTV Spor’da yayınlanan Adil Oyun programına katılan yıldız futbolcu, Newcastle United’dan sarı lacivertli kulübe aktarmaiyle alakalı bilinmeyenleri anlattı.

“FENERBAHÇE’YE ZAMAN LAZIM”

Rıdvan Dilmen’in konuğu şeklinde Doğuş Üniversitesi’nde öğrencilerin sorularını yanıtlayan Emre Belözoğlu, Fenerbahçe’nin ligin geride kalan 11 haftada meydana koyduğu futbolu değerlendirdi: “Oynamadığımdan ötürü üzülerek takip ediyorum, zira kendimi fazla ait hissetmiştim oraya. Yeni bir hoca yeni bir grup var. Fenerbahçe benim devreimdeki oyunuyla değil, oldukça değişik bir yapıya bürünmüş gibi. Bunun amacıyla de vakit lazım.” dedi.

emre-den-cok-konusulacak-galatasaray-itirafi_x_7874899_635_z5[1]

“FENERBAHÇE’DEN ÖNCE GALATASARAY’LA GÖRÜŞMÜŞTÜM”

Emre Belözoğlu, Fenerbahçe’ye aktarma bulunduğu devrele alakalı bilinmeyenleri de anlattı: “Belki ilk defa anlatacağım bunu” diye sözlerine başlayan Emre; Aziz Yıldırım ile bir dostunun evinde buluştuklarını söyledi. Yıldırım’ın kendine fazla ciddi bir öneri yaptığını bildiren deneyimli oyuncu, “Aziz Başkanı hepimiz tanırız fazla sabırlı bir insan değildir. Kendisinden 1 gün izin istedim.” dedi. İzin sebebini, 2 ay evvel Galatasaray Başkanı ile yaptığı bir görüşme bulunduğunu altını çizen Emre, “Galatasaray Başkanı ile 2 ay evvel bir görüşme yapıp kendine ‘Bir gün Türkiye’ye dönersem ve Galatasaray beni isterse o vakit belki Galatasaray ile alakalı bir tasarrufum olabilir’ demiştim.” dedi. Bu söylediğinin o devre Fenerbahçe’yi seçim etmeyeceği manasına gelmediğini sözlerine ekleyerek, Galatasaray kendisini istese bile reddedebileceğinin sinyalini veren Emre Belözoğlu, “Ben yalnızca ahde vefanın karşılığı şeklinde görüştüm Adnan Polat ile. Bunu Polat’a, Yıldırım’a hem de Terim’e sorabilirler. O devre Galatasaray beni istemediğini beyan etti. Ondan sonra ben de Fenerbahçe’yi seçim ederek hayatımın en şık 7-7.5 yılını geçirdim.” ifadelerini kullandı.

GALERİ
REKLAMLAR
GÜZELLER GALERİSİ
REKLAMLAR