Emre Belözoğlu’nun Bursaspor transferi iddiası

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

Bursaspor Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Necmettin Kocaman, Fenerbahçe’de sözleşmesi yenilenmeyen Emre Belözoğlu ile alakalı, “Bunu bir kere kabul etmemiz gerekli, Emre çok güzel bir futbolcu ama hiç gündemimizde olmadı” dedi.

Kocaman, AA muhabirine, grupın yarın Özlüce Tesisleri’nde toplanarak sezon hazırlıklarına başlayacağını ve Bursa’da 20 gün çalıştıktan sonra 11 günlük kamp amacıyla Almanya’ya gideceklerini söyledi.

Yönetim kurulunun, yeni sezonda kuvvetli bir kadro meydana getirmek amacıyla yoğun bir çaba içerisinde bulunduğunu bildiren Kocaman, “Öncelikle şampiyon hocamızı tekrar kulübümüze kazandırdık. Sonrasında defansta birtakım eksiklerimiz vardı, onları giderdik. Erdem Özgenç ve Sivok’u kadromuza dahil ettik. Kalecimiz Harun Tekin geride bıraktığımız sezon güzel performans göstermesine rağmen kaledeki rekabeti artırma adına Mert Günok’u aktarma ettik” diye konuştu.

Kulüp Başkanı Recep Bölükbaşı’nın, Josue’nin aktarımıni sonuçlandırmak adına Portekiz’e gittiğini açıklayan Kocaman, ilaveten diğer bir iki oyuncu amacıyla görüşmelerde bulunacağını bildirdi.

– Volkan Şen ve Ozan Tufan’ın durumu

Keyif veren bir grup meydana getirmek amacıyla çalışırken grupdaki oyuncular ile alakalı meydana atılan iddialardan rahatsızlık duyduklarını izah eden Necmettin Kocaman, geride bıraktığımız sezon teknik direktör Şenol Güneş ve çoğu futbolcuya öneriler yapıldığını dile getirdi.

Güneş ve birtakım oyuncuların grupdan ayrıldığını anımsatan Kocaman, şu şekilde devam etti:

“Şimdi Volkan Şen ve Ozan Tufan konuşuluyor. Ozan, 2018 senesine kadar sözleşmeli oyuncumuz. Ona keza Volkan da sözleşmeli oyuncumuz. Bize şu an ne Ozan Tufan ne de Volkan Şen ile alakalı resmi bir öneri ulaşmadı. Kadromuzu bozmayı düşünmüyoruz. Asla bu tür bir şey söz hususu değil ama bunu her vakit diğernımız da ifade ediyor, Bursaspor’un şartları, menfaatleri uyduğu takdirde gidenler de aramıza katılanlar da olabilir fakat şu an bu tür bir şey söz hususu değil. Camiamız bu hususta son derece rahat olsun. Bizler şu an grupımıza yapılacak destekleri konuşuyoruz. Hücum hattına oyuncu almayı düşünüyoruz. Orada eksiklerimiz var. Görüştüğümüz 3-4 oyuncu var. Belli yerlere geldiğimiz oyuncular var. Bu hafta ya da önümüzdeki hafta içerisinde alacağımız oyuncular var. Yabancı oyuncu aktarımı basit değil. Bursaspor’un birtakım gerçekleri var. En güzelsini bulmaya çalışıyoruz. Gerekli takviyeler yapılacak. Gidenlerin oldukça güzelsini getirmek amacıyla çalışıyoruz.”

– “Asla Emre’yi düşünmedik”

Necmettin Kocaman, Fenerbahçe’de sözleşmesi yenilenmeyen Emre Belözoğlu ile ilgilendikleri yönündeki iddiaların da gerçeği yansıtmadığını vurguladı.

Belözoğlu’nun sarı-lacivertli kulüple ilişiğinin kesilmesinin sonrasında Bursaspor camiasından bu oyuncu ile alakalı çok çok soru aldıklarını izah eden Kocaman, “Bunu hocamızla ve yönetimimizle değerlendirdik. Böyle bir şey söz hususu değil. Bunu bir kere kabul etmemiz gerekli, Emre çok güzel bir futbolcu ama hiç gündemimizde olmadı. O anlamda taraftarımıza net bir mesaj veriyorum; katiyen Emre’yi düşünmedik” ifadelerini kullandı.

Kocaman, yeşil-beyazlı kulüpte 2007 yılından bu yana iki yıllık ara dışında devamlı yöneticilik yaptığını anımsatarak, idareci şeklinde şampiyonluk mutluluğunu yaşamanın ayrı bir gururu bulunduğunu belirtti. Bursaspor’un yeni bir şampiyonluk mutluluğunu yaşayabileceğine inandığını izah eden Kocaman, sözlerini şu şekilde tamamladı:

“Yeni bir şampiyonluk yaşamamamız amacıyla bir sebep yok. Yeni stadımızda bunu yaşam sürdürmek en büyük dileğimiz ve bunun amacıyla de gece gündüz çalışıyoruz. Türkiye’nin en büyük taraftarına sahibiz. Bununla da her daim iftihar ediyoruz fakat başarıya giden yol da birlik ve beraberlikten geçer. Geçen sezon bütün Türkiye’de bulunduğu gibi bizim de taraftarımızın maçlara ilgisinde azalma yaşanmıştı fakat bu sezon kuracağımız grup, elde edeceğimiz neticelerle bir bütün olacağız ve başarıya eş güdümlü yürüyeceğiz.”

GALERİ
REKLAMLAR
GÜZELLER GALERİSİ
REKLAMLAR