En İyi Kadın Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

Günümüzde estetiğe olan ilgi oldukça artmakta ve Dünyada estetik ameliyatında en gelişmiş 3 ülke Türkiye Amerika ve Brezilya’dır. En çok Dünya genelinde yapılan estetik işlemi yağ aldırma operasyonudur.

Estetik cerrahi ameliyatlarını genel bir doktor yapamaz. Bir beyin cerrahı çok ince bir işçilikle mükemmel ameliyatlar yapabilir ama işi beyin ve omurilikledir ya da bir kalp cerrahı tabi ki ameliyat yapabilir ama estetik ameliyatlar çok farklıdır ve sadece kadın estetik ve plastik cerrahi uzmanı tarafından yapılabilirler.

Birde ufak tefek estetik uygulamaları vardır ameliyatsız normalde bu operasyonlarda plastik cerrah tarafından ve ya gözetiminde yapılmalıdır. Fakat günümüzde medikal estetik hekimleri bu işlemleri gerçekleştirmektedir.

Medikal estetik olanlar; dolgu, botox, iple yüz germe (yani ameliyatsız)

Plastik cerrahi olanlar; meme, karın germe, burun, Liposuction vs

Vücudumuzda beğenmediğimiz bölgelerimizi Plastik cerrahlarını araştırarak estetik ameliyatı olabiliriz. Bazı insanlar karşı cinsten utanabilirler bu yüzden kadınlar kadın plastik cerrah, erkekler erkek plastik cerrah seçerek hangi doktora estetik ameliyatı olmak isterseniz seçebilirsiniz.

https://www.belmasahin.com/op-dr-belma-sahin

GALERİ
REKLAMLAR
GÜZELLER GALERİSİ
REKLAMLAR