Erdoğan Afrin Operasyonunun Şehitin Cenazesinde Ağladı

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

Afrin bölgesine gerçekleştirilen Zeytin Dalı Harekatı kapsamında 22 Ocak tarihinde Kilis’in Gülbaba köyü güneydoğusunda PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ terör örgütü unsurları ile girilen çatışmada şehit düşen Piyade Astsubay Üstçavuş Musa Özalkan için Ahmet Hamdi Akseki Camii’nde öğle namazını müteakip cenaze namazı kılındı.

ERDOĞAN, GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Cumhurbaşkanı Erdoğan, cenaze namazı için saf tutulduğu sırada şehit Özalkan’ın Türk bayrağına sarılı tabutunu görünce gözyaşlarını tutamadı. Erdoğan, gözyaşlarını yanında bulunan mendiliyle sildi.

ERDOĞAN ACILI BABAYI YALNIZ BIRAKMADI

Şehit Üstçavuş Özalkan’ın Türk bayrağına sarılı tabutu, cenaze namazının akabinde bir süre omuzlarda taşındıktan sonra top arabasına koyuldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, baba Selahattin Özalkan’ı bir an olsun yalnız bırakmazken, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya da, anne Hatice Özalkan ile şehidin eşi Şeyma Özalkan’a refakat etti.

DEVLETİN ZİRVESİ UĞURLADI

Şehit Üstçavuş Özalkan’ın cenaze namazına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Başbakan Binali Yıldırım, Başbakan Yardımcıları Bekir Bozdağ, Recep Akdağ ile Hakan Çavuşoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli, Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar ve kuvvet komutanları ile şehidin yakınları katıldı.

Şehit Üstçavuş Özalkan, Ahmet Hamdi Akseki Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından düzenlenen askeri törenden sonra Ayaş ilçesi Bayat Köyü Mezarlığına defnedildi.

GALERİ
REKLAMLAR
GÜZELLER GALERİSİ
REKLAMLAR